ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

winterwonderland deel 2: de Zande – Zalk

winter kampen_0009

We genieten nog even verder van het winterwonderland van vorige week. In deel 1 bezochten we landgoed IJsselvliedt bij Wezep. Vandaag gaan we een stukje rijden langs de dijk van de Zande naar Zalk – en weer terug. Het bleef maar mooi wit woensdag en ik MOEST er nog even op uit. Waar ga je dan heen, waar zou het ’t mooiste zijn… in ’t bos, bij ’t water? Ik besloot richting Kampen te rijden en dan over de dijk van de Zande naar  Zalk, en dat was een goede keus. Al betwijfel ik of er een foute keus kon zijn die dag, want overal was het prachtig. Ik maakte eerst wat foto’s bij de Zande, met uitzicht op Kampen en Zalk. Op die plek alleen al kon ik wel uren fotograferen. Maar ik had geen uren de tijd, want er stond later die middag ook nog een loveshoot op het programma. Ik reed dus zoals gezegd over de dijk richting Zalk en af en toe stopte ik even voor een paar foto’s. Net als heel veel andere mensen. Ik stopte uiteindelijk bij het Zalkerveer, dat nu niet in de vaart is, maar bij het strandje daar was het enorm genieten en het Zalker theehuis lag er prachtig bij aan de overkant van de IJssel. Na me hier nog een poosje uitgeleefd te hebben met de camera (dit keer had ik overigens wel mijn 5d meegenomen) reed ik dezelfde weg terug, maakte nog weer een paar foto’s bij de Zande (ik kon het gewoon niet laten daar nog weer even te stoppen) en toen was het echt tijd om naar huis te gaan voor de loveshoot. Hier een kleine impressie van het ritje langs de IJssel, hoop dat jullie er net zo van genieten als ik gedaan heb!

winter kampen_0001winter kampen_0002winter kampen_0003winter kampen_0004winter kampen_0005winter kampen_0006winter kampen_0007winter kampen_0008winterwonderland zalk - theehuis zalkerveer

winter kampen_0010

winter kampen_0014winter kampen_0012winter kampen_0011winter kampen_0013winter kampen_0015winter kampen_0016winter kampen_0017

winter kampen_0026winter kampen_0020winterwonderland zalk

winter kampen_0024winter kampen_0023
Na dit ritje deed ik bij IJsselvliedt nog een loveshoot, het resultaat daarvan zien jullie binnenkort.Donderdag maakte ik nog een geweldig mooie wandeling langs de IJssel, dat wordt deel 3 van deze winterwonderland-serie op de blog.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *