ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

Winterwonderland deel 1: Wezep

Winter Wezep
winter wezep_0012

Wat een heerlijke winterse dagen hadden we afgelopen week! Ruige rijp, uitsneeuwende mist…. zo vaak zien we het niet zo mooi als deze dagen. Ik herinner me maar een paar winters waarin ik het ook zó mooi wit van de rijp zag. Ik ben er de afgelopen dagen dan ook veel op uit getrokken met de camera en kan het niet laten hier toch een paar blogjes van te maken. Voor degenen die liever trouwfoto’s of loveshoots zien: ik deed óók nog een leuke loveshoot in deze witte wereld, die foto’s volgen binnenkort natuurlijk ook. Woensdag was heel de wereld hier wit en trok ik er ’s morgens eerst gewoon hier in de buurt op uit. Ik liep een flinke ronde over landgoed Oldhorst en landgoed IJsselvliedt. Ik had de canon 100d mee, onze huis-tuin-keuken camera. Genieten met een grote G in deze witte wereld, hopelijk genieten jullie er een beetje van mee!

winter wezep_0005winter wezep_0002winter wezep _0007winter wezep_0003winter wezep_0004winter wezep_0006winter wezep_0009winter wezep_0023

winter wezep _0014winter wezep_0010

winter wezep_0016winter wezep_0012winter wezep_0015winter wezep_0013winter wezep_0017

winter wezep_0011winter wezep_0019

winter wezep_0008winter wezep_0020winter wezep_0021winter wezep_0018winter wezep_0022

’s Middags reed ik nog een eindje langs de dijk van de Zande naar Zalk, waar het zo mogelijk nog mooier was, en ook deed ik ’s middags op IJsselvliedt een loveshoot. Donderdagochtend maakte ik de allermooiste wandeling die je je maar voor kan stellen langs de IJssel van Zwolle naar het theehuis bij het Zalkerveer. Met recht wandelen in een sprookjeswereld. De foto’s van de Zande/Zalk en die van Zwolle volgen komende week in 2 aparte blogs, deze zou anders wel heel erg lang worden. Hier alvast een heel klein voorproefje met een paar foto’s die ik ook al op Facebook deelde. Kom volgende week terug voor de rest zou ik zeggen 🙂

winter kampen_0023

winter zwolle_0015

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *