ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

winter loveshoot IJsselvliedt – Hendri & Ilona

winter loveshoot

winter loveshoot_0007

De ‘pluim’ voor volgende week gaat weer naar beneden zag ik gisteren bij het weerbericht… wie weet volgt er nog zo’n mooie winterse periode komende weken! Van mij mag het, en wie weet mag ik dan met een mooi bruidspaar er op uit in de sneeuw. Ik weet van één van de bruidsparen dat ze daar wel op hopen dus ik hoop lekker een beetje met ze mee. Ik heb al heel wat winterplaatjes laten zien in de ‘winterwonderlandserie’ afgelopen weken (deel 1, deel 2, deel 3) maar ik mocht ook nog een leuke loveshoot doen in die mooie witte wereld 🙂  Ik plaatste een last-minute oproepje op Facebook toen het ’s woensdags zo mooi wit was en Hendri en Ilona reageerden meteen. Zij zagen zo’n winter loveshoot wel zitten en kwamen ’s middags naar IJsselvliedt. ’s Morgens was ik ook al op IJsselvliedt en ’s middags was het gelukkig nog steeds mooi wit. We liepen een klein rondje door de witte wereld en dit is het resultaat!
winter loveshoot_0005winter loveshoot_0018winter loveshoot_0003winter loveshoot_0019winter loveshoot_0016winter loveshoot_0006winter loveshoot_0017

winter loveshoot_0001winter loveshoot _0015winter loveshoot _ 0010winter loveshoot _0014

winter loveshoot_0013winter loveshoot_0007winter loveshoot_0008winter loveshoot_0009winter loveshoot _0004winter loveshoot_0012winter loveshoot _0020

Wil je ook een mooie winter loveshoot? Of straks een heerlijke lente loveshoot? Neem dan gerust contact op! Het trouwseizoen begint volgende week weer voor mij, maar voor een loveshoot of beloved-sessie heb ik altijd wel ergens een gaatje. Mocht het nou weer wit worden hou dan de Facebook-pagina weer in de gaten, wellicht gaat de loveshoot-actie nog een keer in de herhaling. Ook zie je daar natuurlijk de previews en blog-aankondigingen van de komende bruiloften weer als eerste, dus like en volg zou ik zeggen 🙂

Je kan me trouwens ook volgen op instagram, ik heb er meerdere accounts, maar voor bruiloften volg je me onder de naam GeertjeVierhout_fotografie, welkom!

winter loveshoot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *