Wedding workshop Italie

IMG_4495-0.JPG

 Een korte blog vanuit het zuiden van Italië! De afgelopen week heb ik hier een 4-daagse workshop bruidsfotografie gevolgd. Een geweldige ervaring waarvan de komende tijd nog wel wat blogjes zullen volgen. Dit zijn alvast een paar foto’s die ik tijdens de workshop gemaakt heb.

IMG_4492.JPG

  IMG_4491.JPG

Na de workshop zijn collega Jonneke Oskam en ik in onze huurauto verder gereisd om nog wat andere mooie plekjes te bekijken en ook om elkaar te fotograferen in deze mooie omgeving 🙂 De foto bovenaan deze blogpost is door Jonneke gemaakt. Je ziet wel dat ik het hier naar mijn zin heb 😉

IMG_4493-0.JPG

Op dit moment zijn we in de buurt van de stad Matera, waar ik gisteravond deze foto van het oude Sassi maakte. Wat een prachtig deel van de stad! We hebben enorm veel foto’s gemaakt dus binnenkort volgt er een heleboel meer over deze mooie reis!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *