ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

TROUWREPORTAGE

de mooiste trouwfoto's

TROUWPLANNEN?

Yes, jullie gaan trouwen… van harte gefeliciteerd!
Als het goed is wordt dit één van de mooiste dagen van jullie leven en die dag wil je natuurlijk goed vast laten leggen met een mooie trouwreportage. Jullie gaan een fotograaf kiezen en dat moet er één zijn die goed bij jullie past. Persoonlijk contact vind ik daarom heel belangrijk: elkaar al een klein beetje leren kennen zodat we op de trouwdag niet als vreemden tegenover elkaar staan. We bespreken van te voren uitgebreid jullie dag en jullie wensen, zodat jullie een fotograaf krijgen die weet wat jullie zelf graag willen en belangrijk vinden! Als trouwfotograaf is het elke keer weer bijzonder om onderdeel te zijn van een bruiloft, en ik kijk er dan ook naar uit met jullie kennis te maken, 

Stijl bruidsfotografie

Fris, vrolijk, romantisch, maar vooral ook echt en puur, zo zou je mijn stijl het beste kunnen omschrijven. Mijn doel is trouwfoto’s maken die jullie weergeven zoals jullie echt zijn, en die een compleet beeld geven van jullie huwelijksdag. Naast een mooie fotoshoot van jullie samen maak ik dus ook veel foto’s van alle belangrijke en mooie momenten op jullie trouwdag. De laatste knoopjes van de bruidsjurk die worden dicht gedaan, een lieve blik naar elkaar, een knuffel van oma: al die kleine maar waardevolle momenten worden zo veel mogelijk vastgelegd. 

Tijdens de ceremonie of kerkdienst doe ik rustig en onopvallend mijn werk. En ook de gasten op jullie bruiloft worden op een mooie manier in beeld gebracht. Niet alleen op de groepsfoto’s, maar ook op allerlei andere momenten van de dag. Ik bewerk de foto’s op kleur en helderheid, maar ik gebruik geen “hippe” filters. Echte en frisse kleuren, daar hou ik van!

trouwreportage geertje vierhout fotografie

WERKWIJZE EN ERVARING

Als fotograaf ben ik op jullie dag onopvallend aanwezig en zorg dat alle mooie momenten vastgelegd worden. Tijdens de fotosessie zorg ik voor een ontspannen sfeer zodat we spontane en ongedwongen foto’s kunnen maken. Inmiddels heb ik meer dan 15 jaar ervaring als bruidsfotografe en honderden bruidsparen gefotografeerd. Toch blijft elk bruidspaar en elke bruiloft voor mij uniek en geniet ik nog elke trouwdag weer enorm van mijn werk als bruidsfotograaf! Bij de referenties lees je hoe een aantal bruidsparen die jullie al voorgingen mij op hun trouwdag ervaren hebben.
fotovierhout 040621 083


VAN TRADITIONELE BRUILOFT TOT DESTINATION WEDDING

Wat voor bruiloft jullie ook kiezen, als fotograaf maakt dat voor mij eigenlijk geen verschil. Jullie liefde is waar het om gaat. Of het nu een meer traditionele bruiloft is of een mooi aangeklede ‘destination wedding’ in het buitenland, ik leg het graag vast. 

Ga je trouwen in Zwolle of wordt het een huwelijk in Italië? Heb je een toffe festivalbruiloft in gedachten of een trouwreportage aan zee? Voor elk soort bruiloft mag je contact met me opnemen.

PRIJZEN TROUWREPORTAGE

De prijzen voor een trouwreportage zie je op deze pagina. Er zijn verschillende pakketten mogelijk en alles is naar eigen wens aan te passen. Waarom ik geen goedkope trouwreportages maak lees je hier. In de trouwbrochure vind je nog meer informatie, deze vraag je aan via het contactformulier. 

Kom vrijblijvend langs voor een persoonlijk gesprek om kennis te maken, albums te bekijken en de mogelijkheden voor jullie bruidsreportage te bespreken. Van harte welkom!

Bekijk hier het portfolio met de mooiste trouwfoto’s om een indruk te krijgen van mijn werk. 

En vergeet niet om de blogs te bekijken voor nog veel meer voorbeelden.

“Heerlijk om te zien dat de ontspannen sfeer van de dag ook echt in de foto’s is terug te zien.”