trouwreportage zwolle

trouwreportage Zwolle – Kampen – Jos & Sanne – 29 maart 2019

Trouwreportage Zwolle – dominicanenklooster

trouwreportage in het dominicanenklooster in Zwolle

Het trouwseizoen is nu echt losgebarsten; na de bruiloft van Adriaan en Gerrita in januari was het nog even weer rustig maar inmiddels heb ik alweer een paar bruiloften gefotografeerd. Op de facebookpagina zie je daarvan de volgende dag altijd al een kleine preview, dus als je die volgt dan ben je al een beetje op de hoogte! Op 29 maart was het de dag van Jos en Sanne, een frisse maar heerlijk zonnige dag!

De dag begint voor mij in IJsselmuiden, bij Sanne thuis. Hier wordt de laatste hand aan het bruidskapsel gelegd en even later kan, onder toeziend oog van broers en zussen, de bruidsjurk aan.

Nog een paar selfies en dan komt Jos aangereden, de dag kan nu echt beginnen!

Op Facebook konden jullie al een collage zien met foto’s van de ‘boks’… Ik heb er heel wat voorbij zien komen die dag en ook in deze blog komen ze nog een keer voorbij. Voor dit soort momenten moet je eigenlijk altijd je camera in de aanslag hebben, ook al denk je dat er even niets gebeurt. Juist omdat het spontane momenten zijn maakt het een foto extra waardevol, of het nou een boks is, een knuffel, of gewoon een lieve blik!

Nog even elkaar bewonderen, en de rest van de familie begroeten, met een… boks uiteraard.

trouwreportage dominicanenklooster

Dan vertrekken we naar het dominicanenklooster in Zwolle voor de fotosessie. Het weer is goed dus we maken ook foto’s in de binnentuin, waar de magnolia prachtig in bloei staat.

dominicanenklooster
bruidsfoto in het dominicanenklooster in zwolle
dominicanenklooster
binnentuin van het dominicanenklooster

We gaan terug naar IJsselmuiden waar de gasten zich inmiddels verzameld hebben. Na de begroeting (met hier en daar een boks uiteraard) en een lekkere kop koffie gaan we de groepsfoto’s maken aan de IJssel.

Nummer 4 (geloof ik) ….. en Jos wordt bíjna uit beeld gegooid 😉

ceremonie gouden zaal Kampen

Dan is het tijd voor de ceremonie in de mooie gouden zaal van het oude raadhuis in Kampen. (Daar valt het licht altijd zo mooi naar binnen…. ik kom er graag!) Sanne wordt door haar moeder binnen gebracht, en wat een mooi moment is dat ook weer.

gouden zaal kampen

Yes getrouwd!

Bij het wisselen van de ringen  is het weer raak 😉

Na de ceremonie is er een heerlijke lunch bij de stadsherberg in Kampen (aanrader!) en tot slot maak ik nog een paar foto’s bij de kerk. Dan zit voor mij de dag er weer op en kan het echte werk beginnen 😉 Want het meeste werk komt voor mij ná de trouwdag: alles uitzoeken en bewerken, de blog, een slideshow en een mooi album maken. Daar ben ik nu dus volop mee bezig, en met zo’n vrolijk stel op je beeldscherm is dat helemaal geen straf!

bruidsreportage dominicanenklooster

Jos en Sanne, bedankt voor jullie vertrouwen en heel veel geluk gewenst met elkaar. Hopelijk kunnen jullie in de USA van deze blog genieten!

-bruidsjurk: Bianco Evento van Het Witte Huys
-schoenen bruid: Rainbow club
-trouwpak: Artiston van Oger Rotterdam
-schoenen bruidegom: Santoni
-kapper en visagie bruid: Just you hair en visagie 
-trouwlocatie: Oude Raadhuis Kampen
-feestlocatie: At Sea Dronten
-ringen: Goudsmit Henriet Pater
– lunchlocatie: Stadsherberg Kampen

trouwreportage Zwolle

Volgende week de blog van Johan en Esther, dus kom ook dan weer even langs (of houdt Facebook/instagram in de gaten)

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *