trouwreportage wijhe

Trouwreportage Wijhe – Hein & Renske – 9 september 2020

Trouwreportage Wijhe – Hein & Renske

Trouwreportage Wijhe – Logtenberg op de Boerhaar

De afgelopen weken mocht ik veel bruiloften fotograferen en in de tweede week van september zelfs drie achter elkaar! Op 9 september was de eerste van die drie. Die dag was ik in Wijhe voor de bruiloft van Hein en Renske. De dag begon met de voorbereidingen van Renske in hun eigen huis, terwijl Hein zich bij zijn ouderlijk huis aan het klaarmaken was.

Omdat binnen iedereen druk was met van alles en nog wat besloot Renske dat ze haar jurk wel buiten aan kon gaan doen. Het weer was er naar, dus waarom ook niet! Ook de kapster kwam voor de laatste lading lak nog even naar buiten en daarna was het wachten op Hein. De ‘first look’ was ook buiten in de tuin; heerlijk! Dat meestal spannendste moment van de dag was ook nu weer prachtig om vast te leggen. Voor de fotoshoot had het bruidspaar wat mooie plekjes opgezocht in de buurt van landgoed den Alerdinck.

De kat (Muppet) denkt er het zijne van….
oeps… een wesp … je ziet m vliegen 😉 Die lijkt zo’n mooi boeketje ook wel wat…

Trouwen bij Logtenberg op de Boerhaar

Na de fotosessie lunchten we thuis bij Hein en Renske en daarna vertrokken we naar zaal Logtenberg op de boerhaar. Op deze mooie trouwlocatie werd het wettelijk huwelijk voltrokken en na een korte pauze was hier ook de kerkelijke ceremonie. En hoewel het was gaan miezeren kon toch alles buiten onder de stretchtent plaatsvinden. Na de ceremonies was het tijd voor toost en taart en gezellig samenzijn. De dag werd afgesloten met een lekker diner, alles fijn op dezelfde locatie.

trouwen bij logtenberg op de boerhaar
 logtenberg op de boerhaar
trouwreportage wijhe

Hein en Renske, bedankt voor de mooie dag die ik met jullie mocht meevieren en vastleggen, ik heb er van genoten! Heel veel geluk gewenst voor de toekomst.

bruidsjurk: Dynasty, Zwolle
trouwpak: HKC Hony, Zwolle
visagie en kapper bruidegom en bruid: Mooi! bij Patricia, Heino
 vervoer: Vader van de bruid
bloemen: Fleurissant, Heino
bruidstaart: Bakkerij Jolink, Wijhe
trouwlocatie: Logtenberg, Boerhaar
ringen: Rozenhof Trouwringen

Hebben jullie ook trouwplannen? Neem contact op voor de mogelijkheden en kom vrijblijvend kennismaken!

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *