trouwreportage vennendal nunspeet

Trouwreportage Vennendal Nunspeet – Joop en Judith – 25-09-20

Trouwreportage Vennendal Nunspeet – Joop & Judith

Op de trouwdag van Joop en Judith startte ik ’s morgens vroeg bij de barbershop in Elburg. Hoe leuk is dat! Hier begon namelijk de dag voor Joop, samen met zijn zoon. De dag ervoor waren haren en baard al geknipt en getrimd en deze ochtend werd alles nog even weer netjes in model gebracht. Daarna reed ik door naar Villa Vennendal In Nunspeet. Hier waren Judith en haar dochter ook al aan de voorbereidingen voor de dag begonnen. Het ontbijtje stond nog op bed en Gea, de visagiste was al druk in de weer. Ik had fijn de tijd om hier de voorbereidingen te fotograferen.

Toen iedereen klaar was, was het eindelijk tijd om elkaar te gaan zien! Natuurlijk werd er voor deze ‘first look’ gebruik gemaakt van de mooie trap in de hal van Vennendal. Er waren ook al wat familieleden en vrienden bij deze ontmoeting. Een mooi en emotioneel moment om je bruid/ moeder/ vriendin zo de trap af te zien komen.

barbershop elburg
bruiloft in hotel vennendal in Nunspeet

Fotoshoot Elburg

Voor de fotosessie reden we naar Elburg. Er stond een hele koude wind deze dag, maar in de mooie steegjes en straatjes van Elburg was het een beetje beschutter en goed te doen. Op het eind van de fotosessie kwamen ook de kinderen erbij voor een paar gezamenlijk foto’s. Daarna vertrokken we weer naar Nunspeet. Hier waren intussen nog meer gasten aangekomen voor de wettelijke huwelijksvoltrekking. Aansluitend was er taart en toost en maakten we in de tuin nog wat foto’s met de familie en vrienden.

porsche als trouwauto
villa vennendal

Kerkelijke huwelijksinzegening Doornspijk

trouwen in de kerk in doornspijk

Tot slot fotografeerde ik nog de kerkdienst in Doornspijk. Het blijft raar om iedereen zo op afstand van elkaar te zien zitten in zo’n grote kerk. Maar dat doet gelukkig niets af aan de dienst. Het was een mooie samenkomst met veel muziek en zang, met muzikanten en zangers/zangeressen van het Leger des Heils. Fijn om de dag zo af te sluiten!

Joop en Judith, fijn dat jullie trouwdag in coronatijd toch door kon gaan, en bedankt dat ik er bij mocht zijn! Heel veel geluk gewenst met elkaar voor de toekomst!

-bruidsjurk: Essense of Australia / Bruidsmode Aphrodite te Barneveld
-trouwpak: Atelier 9, Nunspeet
-haar en make-up bruid: Visagie by Gea
-kapper bruidegom: Jack’s Barbershop, Elburg
-vervoer: Porsche 356 speedster, Mijn Event, Meppel
-bloemen: Jantje Talen 
-bruidstaart: Touch of Frosting
-trouwlocatie: Villa Vennendal
-ringen: Mieke’s Sieraderie

Wil je ook een trouwreportage bij Vennendal Nunspeet, of ga je ergens ander trouwen in 2021 (of 2022) en zoek je nog een fotograaf? Vraag de brochure dan nu aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *