trouwreportage staphorst

trouwreportage Staphorst – Gerard & Laura – 16 april 2021

Trouwreportage Staphorst – Rouveen – Gerard & Laura

Na een lange rustige periode zijn in april dan toch de bruiloften weer begonnen. In maart had ik nog wel een paar korte ceremonies gefotografeerd, maar 16 april was de eerste echte trouwdag van 2021. Gerard en Laura trouwden bij de Havixhorst in de Wijk en de reportage maakten we in de bossen rondom Staphorst. De dag begon voor mij in Rouveen met de voorbereidingen bij Gerard thuis. Laura verbleef met haar ouders in een mooie bed and breakfast in Nieuwleusen en ook daar fotografeerde ik de voorbereidingen.

buitenplaats Ruitenveen

trouwreportage Staphorst

Na de begroeting bij Buitenplaats Ruitenveen gaan we naar de bossen bij Staphorst voor de reportagefoto’s. We hebben er gelukkig heerlijk weer bij!

trouwen bij de Havixhorst

trouwen bij de havixhorst

De ceremonie is bij de Havixhorst, waar de toegestane 30 gasten aanwezig zijn en waar de tante van Laura de toespraak houdt. Na afloop is er nog een mooie bruidstaart en maken we ook de groepsfoto’s. Na de kerkdienst in Rouveen volgt er nog een drive trough waarbij alle gasten een tasje met een heerlijke maaltijd meekrijgen om thuis op te eten. Ondanks alle beperkingen werd het een prachtige dag voor Gerard en Laura. Het was fijn om er bij te zijn en alles vast gemogen leggen! Heel veel geluk gewenst met elkaar!

-bruidsjurk (merk en winkel): My Vintage Boudoir , Dordrecht 
-schoenen bruid: Anna Field (Zalando)
-trouwpak en schoenen bruidegom: Hendriksen Mannenmode, Hoogeveen
-kapper en make-up bruid: Pia hair en beauty 
-vervoer: Klassiek Rijden, IJsselmuiden 
-bloemen: Via Flora, Rouveen 
-bruidstaart: Annes Bakpaleis  
-trouwlocatie: De Havixhorst 
-ringen: Juwelier Dekker, Staphorst 

Fijn dat het trouwseizoen weer begonnen is! Op mijn facebookpagina heb je al meerdere bruidsparen kunnen zien die ik afgelopen weken mocht fotograferen. Er volgen dan ook snel meer blogs! Ook de komende weken staan er nog een aantal bruiloften in de agenda. In de zomer is het weer even wat rustiger, maar september zit helemaal vol met een heleboel bruiloften, in de hoop dat we dan van een heleboel maatregelen ‘verlost’ zijn. Als je ook trouwplannen hebt neem dan contact op voor meer informatie; voor dit najaar is er nog heel beperkt plek, voor 2022 kan je inmiddels ook boeken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *