Robbin & Alieke – 11 mei 2018 – trouwreportage Oldebroek – preview

preview Robbin & Alieke – trouwreportage Oldebroek

Vorige week had ik zowel op vrijdag als op zaterdag een bruiloft in de agenda staan, een drukke week dus, maar wel heel erg leuk! Van de bruiloft van zaterdag kan ik helaas niets laten zien, maar vrijdag was het de beurt aan Robbin & Alieke! Al heel lang hadden ze naar deze dag uitgekeken, en nu was het eindelijk zover. Een stralende dag ook nog eens, heerlijk! In de vorige blog schreef ik al dat ik vanaf mei eerst een kleine preview van de trouwdag laat zien, en pas later volgt de blog. Iets met efficiënter werken, en een slideshow voor het bruidspaar zelf die er aan vooraf gaat 🙂 Hierbij de preview van Alieke en Robbin!

Op facebook heb je al een paar van deze foto’s kunnen zien. Als je de pagina volgt dan zie je de komende tijd nog veel meer mooie bruidsfoto’s en lees je ook wanneer de uitgebreide blog met alle adresjes online staat!

Morgen mag ik naar Baarn voor alweer de volgende bruiloft. Zaterdag hopen we zelf 25 jaar getrouwd te zijn en ons eigen feestje te vieren, daarna gaan we samen even lekker bijkomen, dus op die preview moeten jullie heel ietsje langer wachten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *