Trouwreportage Kampen – Marcel & Christine – 21 september 2018

trouwreportage Kampen

trouwreportage Kampen – Oosterwolde – ’t Harde – Marcel & Christine – 21 september 2018

Zo’n dag dat alles klopt, zelfs met regen en een kapotte auto, omdat je ziet dat er zoveel liefde is…! Dat vast te mogen leggen is echt elke keer weer een feestje.

Als ik bij Christine aankom is het nog schemerig en de kapster is druk bezig. Christine wil haar bruidjurk graag buiten op de foto, maar daarvoor is het nog te donker. Voordat de jurk aan gaat kan het nog net. Met hulp van moeder wordt de mooie jurk vervolgens aangedaan. Daarna kan de kapster nog de finishing touch doen en is Christine helemaal de bruid inclusief sluier. Er is nog even stress omdat er een armbandje verdwenen is, dat ondanks de speurtocht van de halve familie niet gevonden wordt. Dan maar zonder!

Dan is het zover en komt Marcel aan, ietsje later dan gepland, maar dat was al ingecalculeerd 😉 Bij de deur volgt een mooie begroeting en first look. Dat blijft altijd weer een mooi moment.

Autopech op je trouwdag

Dan is het tijd om naar ’t Harde te rijden voor de fotosessie. Ik rijd achter de trouwauto aan en vraag me af of het allemaal goed gaat want er komt behoorlijk wat rook onder de auto vandaan. Op een gegeven moment zie ik zelfs helemaal niets meer! Maar Marcel rijdt nog rustig door. Even buiten Oldebroek houdt de auto er toch mee op. Wat een pech! Intussen is het ook nog behoorlijk gaan regenen, en in de regen wordt de auto aan de kant gezet. De videograaf (westerik media producties  > aanrader!) en een paar voorbijgangers helpen duwen en Christine belt het autobedrijf. In mijn auto wachten we droog op de hulptroepen. Die komen gelukkig vrij snel, de auto wordt nagekeken, koelvloeistof bijgevuld, en er kan weer gereden worden.
Z0 beginnen we met wat vertraging aan de fotosessie. Intussen is het wel weer zo goed als droog, dus dat geluk hebben we weer. Marcel en Christine kunnen er gelukkig de humor wel van inzien en blijven genieten van hun dag.

fotoshoot in het bos

In het bos bij ’t Harde hebben Marcel en Christine een paar mooie plekjes uitgezocht. Tussen de bomen en op de heide is het prachtig, en als op het laatst het zonnetje er ook nog bij komt is het helemaal genieten.

Na de fotosessie brengen we een bezoekje bij verzorgingshuis  “mariposa” waar Christine werkt. Daarna gaan we terug naar Oosterwolde voor de lunch en de foto’s met familie en vrienden.

Hollandse snacks en Hollandse wind 🙂

trouwen in de gouden zaal

In de gouden zaal van het stedelijk museum in Kampen wordt het burgerlijk huwelijk voltrokken. Het licht is daar altijd zo fijn, ik kom er graag. De ceremonie is vrolijk en persoonlijk, met een lach en een traan van blijdschap en ontroering. Ik hou er van als er iets persoonlijks gezegd wordt door het bruidspaar, recht uit het hart.

Na de ceremonie gaan we naar de kerk in Wilsum waar opnieuw het jawoord klinkt en het huwelijk ingezegend wordt.

bruidstaart bij de kaaihof

Bij het ouderlijk huis van Marcel maken we nog een paar foto’s bij de koeien en dan gaan we naar ‘de kaaihof’ in Genemuiden. Daar staat een prachtige bruidstaart klaar om aangesneden te worden. En omdat Marcel enChristine er geen genoeg van kunnen krijgen maken we ook nog een paar foto’s in de mooie tuin daar.

Marcel en Christine, het was genieten met jullie! Bedankt voor jullie vertrouwen in mij en heel veel geluk gewenst met elkaar.

De preview kan je hier nog bekijken, mocht je die gemist hebben!

bruidsjurk: Modeca, Hony bruidsmode Zwolle
-trouwpak: Hkc in Zwolle
-kapper en visagie bruid: Henny wagenaar
-vervoer: Nostalgico, Elburg
-bloemen: Koekoeksbloem, IJsselmuiden
-feestlocatie: De kaaihof, Genemuiden

 

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *