Trouwreportage Elspeet

Trouwreportage Elspeet – Peter & Daniëlle – 30-08-2019

Trouwreportage Elspeet – Mennorode – Peter & Daniëlle – 30 augustus 2019

Door omstandigheden loop ik wat achter met bloggen. Ik heb inmiddels al weer heel wat bruiloften gefotografeerd, wie me op Facebook volgt heeft daar al een heel aantal previews kunnen zien. Vanaf half oktober wordt het weer wat rustiger en dan kunnen jullie een hele hoop blogs verwachten! De trouwdag van Peter en Daniëlle is dus alweer een aantal weken geleden, maar wat was het een heerlijke en zomerse dag!

Deze dag begon voor mij in Oosterwolde, met het vastleggen van de voorbereidingen van Daniëlle. Fijn om zo rustig de dag te kunnen beginnen, je voelt altijd de gezonde spanning in de lucht hangen van wat de dag gaat brengen…

Peter moest even geduld hebben voor Daniëlle klaar was, maar eindelijk mocht hij dan aan gaan bellen en zijn bruid bewonderen!

Voor de fotosessie bleven we dicht in de buurt, landgoed Morren heeft mooie plekjes genoeg!

trouwen bij Mennorode

Na een kopje koffie in Oosterwolde vertrokken we naar Mennorode in Elspeet. Hier werd het grootste deel van de dag verder doorgebracht. We maakten hier de familiefoto’s, en daarna volgde buiten in het amfitheater de ceremonie. Heerlijk om met dit weer buiten te trouwen. Voor het bruidspaar was het wel een beetje zweten, want zij zaten flink in het zonnetje, terwijl de gasten heerlijk in de schaduw zaten. Reinolda (spreekt uit liefde) maakte er weer een mooie en persoonlijke ceremonie van.

buiten trouwen bij Mennorode in Elspeet
trouwen bij mennorode in elspeet

Na de ceremonie was er een lekkere lunch en daarna vertrokken we naar Oldebroek voor de kerkdienst. Hier werd in een mooie dienst het huwelijk ingezegend en werden de ringen gewisseld.

De rest van de dag werd weer in Elspeet doorgebracht. Na het aansnijden van de bruidstaart maakten we nog een paar foto’s op de hei bij Mennorode. Wat een mooie locatie, en wat was alle prachtig versierd door Daniëlle en haar familie. Hierna zat de dag er op voor mij. Peter en Daniëlle, ik heb er van genoten jullie dag vast te leggen, bedankt en heel veel geluk gewenst met elkaar!

trouwreportage elspeet
-bruidsjurk: Demetrios; Valkengoed Amersfoort
-schoenen bruid: Zalando
-trouwpak en schoenen bruidegom : HKC hony Zwolle
-kapper bruid: Kapper Koele, Linda
-kapper bruidegom: Peter zelf
-make-up: Beauty By Jet
-vervoer: Ford Mustang 1966
-bloemen: Bruidswerk van Tien
-bruidstaart: Hart voor Taart
-trouw- en feestlocatie: Mennorode, Elspeet
-ringen: Mieke’s sieraderie
-De aankleding gehele dag is gedaan door de familie zelf
 
Ook trouwplannen? Vraag de brochure aan!

Trouwreportage Elspeet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *