Trouwreportage Doornspijk – Wiljan & Henriëlle – 19 juni 2020

Trouwreportage Doornspijk

Trouwreportage Doornspijk – Wiljan & Henriëlle – 19 juni 2020

De zon kwam prachtig tussen de bomen door toen ik ’s morgens vroeg aankwam bij Henriëlle. Het was bijna jammer dat we op dat moment nog geen foto’s gingen maken, maar het was dan ook nog wel érg vroeg 😉

Voor een foto van de jurk in de boom moest vader even in actie komen. Toen alles mooi op de foto stond kon hij meteen aan, en Henriëlle werd een prachtige bruid.

Als laatste de sluier nog in het haar en dan is het zover: Wiljan komt aan. En hoe!!

Na de begroeting hijst ook Henriëlle zich in dit gevaarte en gaan we op pad voor de fotosessie. In de bossen bij Hulshorst zijn mooie plekjes genoeg.

trouwreportage doornspijk

Terug bij huis is er koffie en wordt de jurk door vele handen weer schoon gepoetst.

Trouwen bij de Prinschenhoeve

Vervolgens gaan we naar de Prinschenhoeve in Doornspijk waar de ceremonie en de lunch plaats vinden. Ik was hier nog niet eerder geweest voor een huwelijk maar wat een toffe locatie! Er kan zowel binnen als buiten getrouwd worden. Vanwege de verwachte regen is er vandaag voor binnen gekozen. Die regen kwam niet trouwens, het werd een stralende dag!

trouwreportage bij de prinschenhoeve in doornspijk

Trouwen in coronatijd betekent wel vaak de handen ontsmetten; ook als bruidspaar.

prinschenhoeve doornspijk

De ceremonie gaat bijna beginnen, en Henriëlle wacht met haar vader tot ze naar binnen kan, een mooi moment voor vader en dochter.

Er mogen in juni maar 30 mensen aanwezig zijn ivm de coronacrisis, dus er is een livestream tijdens de ceremonie voor degenen die nu niet kunnen komen.

Na het jawoord en de ringen als man en vrouw weer naar buiten, en daar staat nog een verrassing voor het bruidspaar, die zo te zien wel in de smaak valt!

Uiteraard maken we daar ook een paar foto’s van. Na de overheerlijke lunch volgen de foto’s met de familie en er is zelfs tijd over voor nog een paar foto’s samen.

Superleuke corsages gemaakt door Henriëlle zelf!

De stoere auto is van Wiljan zelf en spiegelt mooi in de glimmende truck

Bij de kerk staan er nog een paar enthousiaste vriendinnen het bruidspaar op te wachten 🙂

In de feesttent bij Henriëlle thuis wordt de rest van de dag gevierd. Ik maak hier tot slot nog wat foto’s van het aansnijden van de prachtige taart, daarna zit de dag er voor mij weer op.

En dan ontdek je ineens wat boven je hoofd 😉

ook de naamplaatjes voor op tafel zijn in dezelfde stijl gemaakt, superleuk en creatief.

Wiljan en Henriëlle, wat een mooie dag werd het in deze coronatijd, klein gevierd, maar daardoorjuistextra bijzonder! Veel geluk gewenst in jullie verder leven samen.

bruidsjurk: de bruidsstal
Trouwlocatie: de Prinschenhoeve, Doornspijk
bruidstaart: taartjes van An

Ook trouwplannen? Vraag de brochure aan en kom kennismaken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *