Trouwen in Zwolle – Gerard & Dieke – 27 november 2020

Trouwen in Zwolle – Wezep – Kampen

Vrijdag 27 november was de grote dag voor Gerard en Dieke. “Trouwen gaan we sowieso, wat de maatregelen ook zijn”, hadden ze al gezegd en gelukkig mocht (en mag) er nog getrouwd worden. Met veel beperkingen, maar niettemin hebben Dieke en Gerard er een prachtige dag van kunnen maken! Omdat ze allebei in Wezep wonen kon ik bij beide wat van de voorbereidingen vastleggen, en na de ‘first look’ buiten vertrokken we naar Kampen voor de fotosessie. In en om het stadspark is het altijd mooi om te fotograferen en de herfstkleuren waren nog prachtig zo laat in november!

bruidsboeket rode bloemen

Trouwen bij de Agnietenberg

Bij Dieke thuis stond de lunch klaar en de vies geworden jurk werd met een snel sopje weer mooi schoon. Daarna vertrokken we onder politiebegeleiding (de collega’s van Gerard) om te trouwen in Zwolle. In de wintertuin bij de Agnietenberg was de ceremonie. De opa van Dieke mocht de ringen aangeven en als verrassing werd er na afloop flink met rijst gegooid!

Hulde aan de makers van dit bord met een knipoog 😉

trouwen bij de agnietenberg in Zwolle
rijst gooien op je bruiloft
Trouwen in Zwolle bij de Agnietenberg

Nadat de meeste rijst weer uit de haren was geplukt maakten we een paar groepsfoto’s, en daarna vertrokken we naar de Vredeskerk in Wezep voor de kerkelijke inzegening. Leuk om in onze eigen kerk weer eens een trouwdienst te fotograferen. Er mocht niet gezongen worden, maar er was weer mooie muziek van de band Septem, die ik dit jaar al eerder tegenkwam.

kerkelijk huwelijk in  wezep
kerkelijk huwelijk

Na de dienst gingen de daggasten naar hun eigen huizen terug, waar eerder op de dag al een lekker diner bezorgd was. Gerard en Dieke schoven in alle huizen aan voor één van de gangen van het diner. Hoe creatief bedacht ook weer! Voor de gasten die anders op het avondfeest zouden komen was er een drive-through bedacht; waar ik tot slot ook nog even langs geweest ben voor wat sfeerfoto’s. En voor een portie héérlijke poffertjes van de poffertjeskraam die iedereen in de auto meekreeg 😉

drive through
drive trough bruiloft

Ook hier maakten de collega’s van gerard in grote getale en met veel licht en geluid hun opwachting 🙂

 mustang als trouwauto

Gerard en Dieke, wat hebben jullie er een mooie dag van weten te maken. Bedankt dat ik die voor jullie vast mocht leggen en heel veel geluk gewenst straks met zijn drietjes! We komen elkaar vast nog wel weer tegen 🙂

Bruidsjurk en schoenen bruid: Prinses Bruidsmode, Apeldoorn
Trouwpak: Custom Made, Atelier 9, Nunspeet
schoenen bruidegom: Floris Van Bommel
kapper en make-up bruid: Ruth Hair & Make-up
kapper bruidegom: Sylvia’s Hairdesign, Wezep
vervoer: Ford Mustang ’67, Nostalgico
bloemen: Troost Bloem en Kado, Rijssen
trouwlocatie: Agnietenberg, Zwolle
sokken: Happy Socks 🙂

Gaan jullie ook trouwen? Kom vrijblijvend kennismaken, of vraag de brochure aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *