trouwen in oldebroek

Trouwen in Oldebroek – Albert & Marije – 20-11-2020

Trouwen in Oldebroek – Albert en Marije

Eigenlijk zouden ze 6 november trouwen, maar corona gooide ook hier weer roet in het eten. Drie dagen voor de bruiloft werden de maatregelen aangescherpt en mochten er ineens maar 20 mensen bij de plechtigheid zijn in plaats van 30. En ook het boerderijmuseum waar de ceremonie gehouden zou worden moest voor twee weken de deuren sluiten. Daarom besloten Albert en Marije hun bruiloft twee weken uit te stellen. In de hoop dat de extra maatregelen na twee weken ook daadwerkelijk weer terug gedraaid zouden worden. Gelukkig gebeurde dat ook. Maar zelf had ik op 20 november al een andere bruiloft staan.

Na wat gepuzzel bleek dat ik ’s ochtends wel de voorbereidingen en een deel van de fotoshoot zou kunnen doen, en heb ik voor het tweede deel van de shoot en de ceremonie een collega bereid gevonden voor mij te fotograferen. En dus fotografeerde ik voor het eerst twee (nou ja, bijna dan…) bruiloften op 1 dag! Zo ging ik ’s morgens vroeg eerst naar Rouveen om de voorbereidingen bij Albert vast te leggen, en daarna naar Oldebroek naar Marije, om vervolgens na de fotoshoot weer naar Staphorst te gaan voor bruiloft nummer twee. Die bruiloft eindigde ’s avonds met een kerkdienst in Hattem, dus toen was het cirkeltje ook bijna weer rond!

Het blauw, roze en rood in de bloemen kwam in heel veel details terug, en zelfs de schoenen waren er bij afgestemd!

Fotoshoot pluizenmeertje

Na de begroeting vertrokken we naar het pluizenmeertje bij Heerde waar we de fotoshoot deden. Gelukkig was het nog mooi herfstachtig; waar ze al heel erg op gehoopt hadden. Halverwege de shoot werd ik afgelost door collega Heidi Schutte, die nog een deel van de fotoshoot gedaan heeft en zoals gezegd de ceremonie in het boerderijmuseum, waarvoor nogmaals heel veel dank! (De foto’s van de voorbereidingen en de fotoshoot in deze blog zijn door mijzelf gemaakt; die van de ceremonie door Heidi) Zelf vertrok ik naar Staphorst voor de bruiloft van nóg een A & M, hoe grappig is dat.

trouwreportage bij het pluizenmeertje
 pluizenmeertje heerde
bruidsjurk met zakken

Terwijl ik de laatste foto’s maakte zette Heidi mij ook nog even op de foto; altijd op zoek naar mooie doorkijkjes 😉

trouwen in het boerderijmuseum

Aan het begin van de shoot vielen er even een paar druppels regen, maar dat duurde gelukkig niet lang. 20 november werd ook een prachtige dag, mét de 30 dierbaarste mensen erbij. En dat feest met álle familie en vrienden komt ook nog wel een keer. Ik wens jullie nog heel veel mooie dagen samen Albert en Marije! Bedankt voor jullie vertrouwen en veel geluk gewenst met elkaar!

Heb je ook trouwplannen? Ga je ook trouwen in Oldebroek, of ergens anders in Nederland? Of wie weet in het buitenland? Vraag de brochure aan of kom vrijblijvend langs!

Trouwen in Oldebroek

-bruidsjurk: Modeca, Boetiek de Bruid, Hardewijk
-schoenen bruid: Tamaris
-trouwpak: Porto di como, HKC Hony
-schoenen bruidegom: Reinhard Frans
kapper en visagie bruid: Kapsalon Haarfijn, Elburg
-kapper bruidegom: Rianne (vriendin van bruidegom)
-vervoer: Eigen auto
-bloemen: Bloemenatelier Rianne, Rouveen
-trouwlocatie: Boerderijmuseum Oldebroek
-ringen: Mieke’s Sieraderie
-Oorbellen/armband: Jari Jewels and Gifts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *