Trouwen in Kampen & Zwolle – maart 2018

Trouwen in Kampen

Trouwen in Kampen en Zwolle – 2-daagse bruiloft

trouwenkampen 0035

De eerste bruiloften van 2018 zitten er weer op: het trouwseizoen is weer begonnen! Hoogste tijd om weer wat regelmatiger te bloggen dus. Op 12 en 16 maart had ik de eer een bruiloft van 2 dagen te mogen fotograferen. Op maandag was er de ceremonie in de broederpoort in Kampen en deden we ook fotosessie. Vrijdags was er o.a. de kerkdienst, in het mooie kleine kerkje van Windesheim (bij Zwolle). Dit keer helaas geen foto’s van het bruidspaar, maar wel een kleine impressie van beide dagen met wat foto’s van de voorbereidingen, details, handen e.d. En ook die foto’s kunnen heel veel zeggen!

Het weer op beide dagen was trouwens heel verschillend…. op maandag een heerlijk zonnetje, op vrijdag veel regen. We waren dus best blij dat we maandag al de foto’s voor de reportage gemaakt hadden. Maar evengoed zag ik op beide dagen een stralend stel, dat volgens mij echt genoten heeft van hun trouwdagen. Enne… twee keer je trouwkleding aan, hoe leuk is dat nou?!

trouwenkampen 0037
trouwenkampen 0036
trouwenkampen 0039
trouwenkampen 0040
trouwenkampen 0041
trouwenkampen 0043
trouwenkampen 0042
trouwenkampen 0046
trouwenkampen 0045
trouwenkampen 0047
trouwenkampen 0044
trouwenkampen 0048
trouwenkampen 0049
trouwenkampen 0050
trouwbijbel met ringen
trouwenkampen 0053
trouwen in het kerkje bij windesheim
trouwenkampen 0056
trouwringen met bijbel, de schaduw van de ringen vormt een hartje
trouwenkampen 0057

Deze blog is iets later dan gebruikelijk omdat ik na deze trouwdagen een weekje in Split was. Daar was ik op de fearless conference om weer volop inspiratie op te doen voor het nieuwe seizoen. Daarna was ik ook al weer druk was met van alles en nog wat, maar vanaf nu kan je weer heel regelmatig een nieuwe blog verwachten. Afgelopen dinsdag fotografeerde ik ook al weer een bruiloft. Het bijzondere daaraan is dat bijna niemand nog weet dat dit stel getrouwd is, behalve een klein aantal familieleden. Nieuwsgierig?? Kijk dan maandag even op mijn facebookpagina of hier op de site, dan zie er meer van! De facebookpagina kan je ook volgen voor alle nieuwtjes en ook op instagram ben ik natuurlijk te vinden!

Trouwjurk: de bruidstuin, Elburg
Trouwpak: Valkengoed wedding fashion, Amersfoort
Bloemwerk: De koekoeksbloem, IJsselmuiden
Ringen: Rikkoert, Schoonhoven
Rode eend: Nijsink, Elspeet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *