trouwen in coronatijd

Trouwen in coronatijd – Peter en Eline – 23 april 2020

Trouwen in coronatijd

Peter en Eline – 23 april 2020

Trouwen in coronatijd, ja of nee?

Een heleboel bruidsparen zeggen nee, we wachten nog even, we kunnen nu niet trouwen zoals we graag zouden willen. Maar Peter en Eline hoefden niet zo heel veel aan te passen, ze wilden sowieso al heel klein trouwen, alleen met hun eigen gezin, en dat kon gelukkig gewoon doorgaan! Het werd zelfs een prachtige buitenbruiloft bij herberg Nuwenspete, heel  intiem en bijzonder! Natuurlijk moesten er wat dingen aangepast en werd de dag iets korter, maar zeker niet minder mooi.Trouwen in coronatijd
De dag begon bij kasteel de Essenburgh in Hierden, waar we de fotosessie deden. Het frisse groen en rood van de bomen, de bloesems en het kasteeltje vormden een mooi decor voor dit bruidspaar. Het toffe volkswagenbusje maakte het helemaal af!

Trouwen in coronatijd


Dé foto op de trap, waar ze altijd al van droomde 🙂

trouwen bij herberg nuwenspete

Na de fotosessie werden de kinderen opgehaald en was de ceremonie bij herberg Nuwenspete in Nunspeet. Met het eigen gezin en twee getuigen werd het een bijzondere en mooie plechtigheid.

trouwen in coronatijd

Er was een mooie toespraak, en er werden persoonlijke beloften aan elkaar voorgelezen. De ringen werden gewisseld en ook voor de kinderen was er een mooie herinnering. Ze hadden ook allemaal een eigen taak in de ceremonie, en droegen nog een zelfgemaakt gedichtje voor. En net als het bruidspaar en de getuigen mochten ze ook een handtekening zetten. Tot slot werden er nog zes duiven losgelaten, als symbool voor hun gezin, prachtig toch?!

duiven loslaten door het bruidspaar

Tot slot werd het trouwboekje nog overhandigd; met afstand uiteraard.

Na de ceremonie maakten we nog wat foto’s in het bos bij Nunspeet met de kinderen erbij, en het busje natuurlijk!

Thuis was er tijd voor de bruidstaart, dat mocht nu  niet op de locatie, maar ach, de taart was thuis vast ook lekker!

Daarmee zat de dag er voor mij weer op. De eerste bruiloft in coronatijd werd zo een hele mooie bruiloft, ondanks alles! Peter en Eline, bedankt dat ik dit alles voor jullie vast mocht leggen, het was mooi om er bij te mogen zijn!

-bruidsjurk: Sincerity, The New Bride, Barneveld
-schoenen bruid: Say Yes To The Dress
-trouwpak: Suitsupply Amersfoort.
-schoenen bruidegom: Manfield
-bloemen: Fluitekruid, Nunspeet
-bruidstaart: Hart voor taart, Nunspeet
-trouwlocatie: Herberg Nuwenspete
-Jurkjes meisjes: Zalando