trouwen in Amersfoort

Trouwen in Amersfoort – Juriaan & Else-Marije – 10-09-2020

Trouwreportage Soesterduinen – Dutch Biz – Jurriaan en Else-Marije

Trouwen in Amersfoort

Voor de tweede reportage in die drukke trouwweek mag ik naar Amersfoort. In het mooi nieuwe huis van Juriaan en Else-Marije start ik met het vastleggen van de voorbereidingen van Else-Marije. Het is altijd fijn om daar even de tijd voor te hebben; en daar de dag mee te beginnen. Helaas is de moeder van Else-Marije al overleden, en wat wordt ze gemist op deze dag. De mooie foto die er als herinnering staat probeer ik dan niet ‘los’ te fotograferen maar als onderdeel van de voorbereidingen, en deze krijgt zeker een mooi plekje in het album!

Na de voorbereidingen vertrekken we naar de Soesterduinen. Daar komt ook Juriaan naar toe en hier zullen ze elkaar voor het eerst zien vandaag! Na deze mooie ‘first look’ gaan we meteen door met de fotoshoot. Het plan was om nog naar een 2e locatie te gaan; maar het is hier zo mooi dat we hier maar blijven. Er bloeit zelfs nog wat heide en zo wordt het een afwisselend geheel.

alternatieve bruidsschoenen
first look soesterduinen
trouwreportage in de soesterduinen
kleurrijk bruidsboeket

Buiten trouwen bij Dutch Biz Amersfoort

Na de fotosessie gaan we naar “Dutch Biz” in Amersfoort waar de rest van de dag doorgebracht wordt. Wat een prachtige locatie is dit! Het ziet er fantastisch uit, je kan er buiten trouwen en het eten is er heerlijk. Nee, ik word niet gesponsord; maar ik zou er zelf zo een feestje houden zo leuk vond ik het. Na ontvangst door de daggasten en een heerlijke lunch is de ceremonie in de tuin. Een ceremonie met een mooi en persoonlijk verhaal, met nog een extra persoonlijk tintje door een brief van de zussen van de bruid die voorgelezen wordt.

trouwen bij dutch biz in amersfoort
dutch biz
trouwen in Amersfoort

taart en toost bij Dutch Biz

Na de ceremonie is er taart; en daarna volgt de kerkelijke inzegening in Amersfoort. Omdat daar geen foto’s gemaakt worden heb ik even tijd om lekker in het zonnetje te zitten op het terras bij Dutch Biz en alvast wat foto’s te selecteren voor een digitaal bedankje.

Als het bruidspaar terug komt is er tijd om gezellig samen te zijn. Er is een kid’s corner, en er gaat een polaroid-camera rond onder de gasten met allerlei opdrachten om te fotograferen. Het resultaat wordt vervolgens opgehangen op een speciaal bord; wat een leuk idee ook weer! Op de jenga-blokjes kan iedereen een wens voor het bruidspaar schrijven en zo is er van allerlei creatiefs bedacht. Tot slot fotografeer ik nog iets van de bbq (waar ik ook heerlijk van mag meegenieten) en dan zit de dag er weer op voor mij.

dutch biz in Amersfoort

Als je goed kijkt zie je mij ook nog ‘hangen’ 😉

Juriaan en Else-Marije, wat een fijne dag vol liefde had ik met jullie en jullie familie; ik wens jullie nog heel veel van die liefde toe voor de tijd die komen gaat!

bruidsjurk: De Bruidstuin, Elburg
schoenen bruid: Omoda
trouwpak: Bossenbroek Man, Voorthuizen
schoenen bruidegom: Omoda
kapper en visagie bruid: Vriendin van de bruid
vervoer: Nostalgico, Elburg
bloemen: Quino Damen, Amersfoort
bruidstaart: We Love Cakes, Leusden
trouw- en feestlocatie: Dutch Biz, Amersfoort
ringen: Juwelier Kaptein, Emmeloord

Ga je ook trouwen in Amersfoort, of op een mooie andere plek? Ik leg het graag voor jullie vast, vraag de brochure aan of kom kennismaken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *