ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

weddinghighlights 2017 – trouwen in 2018

wedding highlights 2017

trouwen in 2018 – wedding highlights 2017

Nog één keer in de spotlights: alle bruidsparen van 2017!

2017 was weer een jaar vol mooie, lieve en stralende bruidsparen en in deze slideshow schitteren ze allemaal nog een keer. Het was lastig kiezen uit zoveel foto’s maar ik hoop dat het zo een mooie weergave van dit trouwjaar is geworden. Ik kijk er weer met plezier op terug, en bedank bij deze nogmaals alle bruidsparen voor hun vertrouwen in mij. Ik besef elke keer weer hoe bijzonder het is om op zo’n belangrijke dag in iemands leven zo’n belangrijke rol te mogen hebben. Ik zet me dan ook altijd 200% in om alles zo mooi mogelijk vast te leggen en geen moment te missen.

Trouwen in 2018

Langzaamaan kijk ik ook weer vooruit naar 2018. Er staan al weer een heel aantal bruidsreportages in de agenda, maar er kunnen er nog wel een paar bij. Dus ben jij met kerst ten huwelijk gevraagd en ga je trouwen in 2018? (of 2019 dat kan ook natuurlijk 😉 ) Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte, en wie weet stralen jullie in de slideshow van volgend jaar!

2018 belooft sowieso een mooi jaar te worden, Geertje Vierhout fotografie bestaat op 8 januari 10 jaar en dat gaan we natuurlijk vieren! Met een nieuwe website, een (ver)nieuw(d) logo en leuke acties!

loveshoot geertje vierhout moment design

Bij deze wens ik alle lezers en volgers alvast een fijne jaarwisseling toe en een heel gelukkig en gezond 2018! Ik hoop jullie hier dan weer vele bruidsreportages en loveshoots te kunnen laten zien.

Met deze prachtige loveshoot van Piet en Stien die ik een tijdje terug gemaakt heb gaan we dan in het nieuwe jaar beginnen!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *