Trouwen bij Staverden – Ellen en Robert – 2 september 2021

Buiten trouwen bij Staverden – Robert en Ellen

Donderdag 2 september is het de grote dag voor Robert en Ellen. Ze gaan trouwen bij Staverden: voor de wet op het pauwenterras en de kerkdienst is in de kapel; alles lekker dicht bij elkaar. De dag begint voor mij in Elspeet met de voorbereidingen van Ellen. De jurk is al een hele tijd geleden uitgezocht, maar kan nu dan eindelijk aan!

Na de begroeting rijden we meteen naar landgoed Staverden, het is bijna om de hoek, dus we zijn er zo. We maken eerst een aantal foto’s met de kinderen samen in de mooie tuinen van het landgoed. Als het tijd wordt dat de eerste gasten kunnen arriveren gaan we even naar de heide iets verderop voor nog een korte shoot van Robert en Ellen samen.

getting ready

zie je de beide vlindertjes fladderen 🙂

bruidspaar op de heide
t\

Als de gasten allemaal zijn aangekomen komen we terug bij Staverden. Er moet nog even iets aan de jurk gefixt worden, Robert rookt intussen nog snel even een sigaartje, maar dan is het zover: de ‘grand entree’ door de mooie boog naar het pauwenterras. Hier zitten de gasten al klaar voor de ceremonie. Een ceremonie waar éérst de kinderen alle vier een handtekening mogen zetten; pas als die toestemming er is mag het Ja-woord gegeven worden!

Even je strikje recht doen Robert 😉

Na de ceremonie is er tijd voor de familiefoto’s, en voor toost en taart. En tijdens het toost-moment zingt Robert als verrassing een lied voor Ellen, als Ed Sheeran himself, hoe lief is dat.

trouwen bij Staverden
bruidstaart aansnijden bij kasteel staverden

huwelijksinzegening kapel Staverden

Lopend gaan we vervolgens naar de kleine kapel van Staverden, voor de inzegening van het huwelijk. Ook hier hebben de kinderen weer een rol; en Raphaëla, wat heb je mooi gezongen! Met persoonlijke geloften, fijne woorden en mooie liederen is het een prachtige trouwdienst.

huwelijksinzegening in de kapel bij kasteel staverden
 kapel staverden

Yes, goed gedaan; boks!

 brasserie staverden
dineren aan lange tafels bij brasserie staverden

Lopend gaan we ook weer terug naar het pauwenterras, dat inmiddels is omgetoverd tot ‘eetzaal’ voor het diner. De tafels zijn prachtig gedekt en gedecoreerd en er kan heerlijk gegeten worden van het buffet en de bbq. Na wat laatste foto’s tijdens het eten zit de dag er op voor mij, en ga ik voldaan weer richting huis.
Ellen en Robert, bedankt voor de geweldige dag die ik had met jullie en de kinderen, heel veel geluk gewenst met elkaar voor de toekomst!

Bruidsjurk: Maggie Sottero, van Taft &Tule Bridal  
Schoenen bruid: Tamaris, Heart&Sole
Kostuum: maatpak, Bossenbroek te Voorthuizen 
Schoenen bruidegom: Floris van Bommel
Kapper en visagie bruid: Visagie by Gea 
Kapper bruidegom: Dutch Hair 
Vervoer: bruidophalen.nl
Bloemen: Best Events Ever 
Bruidstaart: Brasserie Staverden
Trouwlocatie: Landgoed Staverden (Beleef Staverden)
Ringen: Ludo juwelier 
ceremoniemeester en styling: Vivian ter Huurne; Het Bruidsmeisje

Trouwen bij Staverden

Trouwplannen? Trouwen in 2022? Vraag de brochure aan met alle info over bruidsreportage Staverden of ergens anders!

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *