ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

Trouwen bij kasteel Sterkenburg – Driebergen

Trouwen bij kasteel Sterkenburg – Driebergen

trouwen bij kasteel sterkenburg

coronacrisis en trouwen

Zo denk je aan een mooi trouwseizoen te beginnen en zo zit je bijna werkloos thuis…. De corona-crisis hakt er in, voor heel veel mensen. Allereerst natuurlijk voor degenen die met de ziekte zelf te maken krijgen. De hulpverleners, de verzorgers, ouderen etc. Maar daarnaast is er ook zoveel ander leed. Hier denk ik dan ook aan de bruidsparen die hun trouwdag in het water zien vallen. Een dag waar ze al zo lang naar uitgekeken hebben. Sommigen trouwen nu in heel klein gezelschap voor de wet en vieren later feest. Anderen stellen de hele dag uit naar een later moment.

Voor mij vallen er komende maanden ook een heel aantal bruiloften uit. Hopelijk kunnen ze op een later tijdstip alsnog plaatsvinden. De eersten zijn al verplaatst en gelukkig gaat dat meestal in goed overleg om alles weer op elkaar af te stemmen. Dit alles betekent dat ik ook even weinig nieuw foto’s kan laten zien. Jullie hebben nog wél de laatste bruiloft te goed, die komt er ook snel aan! Maar ik heb ook nog wat foto’s van vorig jaar die ik niet eerder deelde.

Deze foto’s zijn van een prachtige buitenbruiloft bij kasteel Sterkenburg in Driebergen. Helaas kan ik geen foto’s van het bruidspaar delen, maar ik heb er wel een aantal uitgezocht die een mooi beeld geven van de locatie en de styling.

trouwen bijkasteel sterkenburg
bruidsfotograaf elspeet 300819 0002

Weddingplanner

Deze dag werd helemaal in goede banen geleid door weddingplanner Carlien, van Carlien for Happy moments. De prachtige styling werd gedaan door by Dorine. Wat was het een feestje om met deze dames samen te werken. Alles zag er geweldig uit en was piekfijn geregeld. Het weer werkte ook nog eens mee op deze dag, dus het grootste deel van de dag kon buiten plaatsvinden, zelfs het diner. Alleen voor de kerkdienst gingen we naar het mooie kleine kerkje van Cothen, dat voor deze bruiloft prachtig versierd was.

Carlien for happy moments zorgde voor een perfect verloop van de dag
trouwen bijkasteel sterkenburg en kerk in cothen
bruidsfotograaf elspeet 300819 0007
trouwen in het kerkje in Cothen
jes music

De muziek werd in deze dienst verzorgd door JES-music, nog zo’n aanrader voor je trouwdag!

bruidsfotograaf elspeet 300819 0004
chinese thee ceremonie op de bruiloft
bruidsfotograaf elspeet 300819 0034
bruidsfotograaf elspeet 300819 0015

Trouwen bij Kasteel Sterkenburg

kasteel sterkenburg

Rondom Kasteel Sterkenbrug zijn allemaal mooie plekjes: een grote tuin, een mooie boomgaard. Ziet het er allemaal niet fantastisch uit?
Bedenk er een bruidspaar met vrolijke gasten bij en je hebt een klein idee van de sfeer van deze dag. Ik krijg spontaan weer zin in zonnige zomerse bruiloften!

bruidsfotograaf elspeet 300819 0022
bruidsfotograaf elspeet 300819 0018
trouwen bij kasteel sterkenburg
bruidsfotograaf elspeet 300819 0020
bruidsfotograaf elspeet 300819 0025
bruidsfotograaf elspeet 300819 0027
bruidsfotograaf elspeet 300819 0030

Een heerlijk diner, aan lange tafels in het gras, met bijzondere gerechten…

bruidsfotograaf elspeet 300819 0035
bruidsfotograaf elspeet 300819 0028
bruidsfotograaf elspeet 300819 0032

Carlien, die alles in goede banen leidde deze dag, heet iedereen welkom bij de start van het feest. Ook daar fotografeerde ik nog een stukje van.

bruidsfotograaf elspeet 300819 0031
bruidsfotograaf elspeet 300819 0026

trouwplannen?

Met veel plezier kijk ik terug op deze mooie buitenbruiloft en ik hoop dat ik over een poosje weer net zulke mooie dagen mag vastleggen. Ik ben nu de albums van de laatste twee bruiloften aan het maken, en verder bekijk ik het maar per week. In elk geval ben ik bereikbaar om kennis te maken voor nieuwe bruiloften. Ook dat gaat even anders dan anders, maar via videobellen komen we een heel eind! Vraag gerust meer informatie aan als je trouwplannen hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *