ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

dagelijkse dingen dinsdag: Paasmagazine Wezep

Paasmagazine Wezep

IMO_1701-Paasmagazine-2017-1

Elk jaar wordt er door de gezamenlijke kerken in Wezep en Hattemerbroek een paasmagazine uitgebracht. Verhalen van hoop en geloof voor en door Wezepers. Dit jaar was ik gevraagd hiervoor een groot deel van de fotografie te verzorgen, en ik heb dat met heel veel plezier gedaan. Ik mocht een heleboel verschillende mooie mensen op de foto zetten, elk met hun eigen verhaal. In deze blog zie je een paar van de pagina’s waar ik de foto’s voor gemaakt hebt, wil je het hele blad lezen en bekijken (zeker doen zou ik zeggen!) dan staat hier onderaan de blog een link naar het magazine. Ik heb natuurlijk veel meer foto’s gemaakt dan in het magazine pasten, en in deze blog laat ik er daar graag nog een paar van zien.

IMO_1701-Paasmagazine-2017-3

Ik mocht o.a. de burgemeester fotograferen, in de regen, maar dat was voor hem geen probleem, net zomin als voor Alychet van der Hooning, die ook rustig in de regen wilde poseren.

IMO_1701-Paasmagazine-2017-7alychet-03_WEBalychet-04_WEB

alychet-02_WEBalychet-08_WEB

alychet-10_WEB

 

IMO_1701-Paasmagazine-2017-9westerink-04_WEBwesterink-07_WEBwesterink-05_WEB

Van Wim Westerink maakte ik wat foto’s in en om het Agnietencollege, en van Geriët en Margreet in het bos bij de zeuven heuvels.

geriette-013_WEBgeriette-011_WEBgeriette-012_WEB

IMO_1701-Paasmagazine wezep

Voor de cover stonden mijn eigen nichtjes Joëlle en Sanne model, de dames zijn er best trots op dat ze op de voorkant staan 🙂

bruidsfotograaf havikshorst 310317_0050

bruidsfotograaf havikshorst 310317_0053

IMO_1701-Paasmagazine wezep

De meeste indruk op mij maakten deze fantastische meiden, Nadia en Liza Gerritsen. Zij vertellen in het blad over de impact van het overlijden van hun broertje. Met hen maakte ik o.a. de foto op de begraafplaats, wat ik best een moeilijke uitdaging vond. Maar door hun openheid kon ik de foto’s maken die ik graag wilde. Ik heb veel respect gekregen voor deze meiden, en voor hun verhaal.

gerritsen-002_WEBgerritsen-003_WEBgerritsen-005_WEBgerritsen-007_WEBgerritsen-009_WEBgerritsen-006_WEB

Ik maakte ook nog foto’s bij diverse activiteiten in Wezep, daar zijn er ook een aantal van terug te zien in het magazine. Het blad is echt prachtig vormgegeven door Jaap en Mirjam Slager, van reclamebureau Jaager, en verder mocht ik zeer prettig samen werken met o.a Gerard van de Velde en Nia van de Bosch, die enkele van de interviews deed.

Het blad is zeer de moeite waard om te lezen, en dat kan via deze link: kerkplein Wezep.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *