ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

Nominatie bruidsfotoaward – bffa

Nominatie bruidsfotoaward

Nominatie Bruidsfotoaward bffa 2018

bruidsfotoaward

Het jaar 2018 belooft sowieso al een feestjaar te worden zoals je hier al eerder kon lezen, maar het wordt nóg een beetje feestelijker. Ik ben dit jaar namelijk genomineerd voor een bruidsfotoaward! Deze foto van Anneliene met haar wapperende sluier bij het dominicanenklooster in Zwolle kreeg een nominatie in de categorie bruid. Hoe leuk is dat! Helemaal omdat het geen geposeerde foto is maar gewoon een mooi moment dat ik vast kon leggen. Na een Fearless award voor deze foto in zwart-wit nu dus een bffa-nominatie voor deze kleurenversie.
De bffa (BruidsFoto en Film Award) is een initiatief van het blad ‘bruid en bruidegom’ en wordt elk jaar gehouden. Er zijn dit jaar 8 (foto)categorieën en in elke categorie werden 10 foto’s genomineerd. Op deze foto’s kan vanaf nu t/m mei gestemd worden. Eind mei worden dan de winnaars bekend gemaakt.
Eerlijk gezegd ben ik nooit zo’n fan van wedstrijden waarbij gestemd moet worden. Vaak wint degene met de meeste vrienden of de beste reclame-campagne. Nu is het bij deze wedstrijd zo dat je per categorie op 2 foto’s moet stemmen, wat het wel een beetje eerlijker maakt. Ik ga jullie dus nu toch oproepen om te stemmen 🙂
Het zou natuurlijk heel tof zijn om uiteindelijk te winnen, maar ik roep jullie op om te stemmen op de foto’s die je het mooiste vindt. Ook als dat andere dan de mijne zijn… de mooiste foto’s verdienen je stem. Het stemmen is even een kleine procedure die je door moet, maar dan zie je ook een hoop mooie bruidsfoto’s. Kies op de site https://www.bffa.nl/stemmen/voor stemmen als bruidspaar (ja, ook als je al getrouwd bent, of niet getrouwd) en stem vervolgens in alle 8 foto-categorieën op de 2 mooiste foto’s. Aan het eind vul je naam, mailadres en trouwdatum in. (Als je niet getrouwd bent vul je maar een fictieve datum in 😉 ) That’s it. Doen dus!
Ik hoop natuurlijk stiekem dat jullie deze foto een prijs waard vinden, maar de concurrentie is groot met echte toppers uit de bruidsfotografenwereld. Maar ik ben er supertrots op daar met deze nominatie tussen te staan!

BFFA social Geertje Vierhout

P.S. Nog heel even geduld dan komt de nieuwe website online!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *