ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

Nominatie bruidsfotoaward 2020 – categorie bruidegom

Nominatie bruidsfotoaward 2020 – categorie bruidegom

bruidsfotoaward 2020

Voor de derde keer kreeg ik een nominatie voor een bruidsfotoaward! Dit keer in de categorie bruidegom.

Twee jaar geleden was ik genomineerd in de categorie bruid, vorig jaar in de categorie emotie. Er zijn ook dit jaar weer 80 foto’s geselecteerd in 10 categorieën. Van deze 80 foto’s zijn er dus ook 10 die uiteindelijk een award krijgen, en daaruit komt ook nog één over-all winnaar. Wie er uiteindelijk wint bepaalt het publiek; en je raadt het al: jullie mogen stemmen!

Net als vorige keren vraag ik jullie om dat te doen. Maar stem vooral op de mooiste foto’s: ik hou van een eerlijke wedstrijd! Je moet in alle categorieën twee foto’s kiezen die jij het mooiste vindt. Het vraagt dus wel even een paar minuutjes, maar ik zou het superleuk vinden als jullie dat willen doen. En als je mijn foto de mooiste vindt dan zeg ik je hierbij hartelijk dank voor je stem! Je kan stemmen op www.bruidsfotoaward.nl  (je kan gewoon stemmen als bruid/bruidegom, ook al ben je dat niet)

bruidsfotoaward 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *