ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

Nieuwe site – en nu ook gezinsloveshoots!

Zoals je waarschijnlijk wel ziet heeft mijn website een facelift gehad. De afgelopen weken ben ik er heel wat uren mee bezig geweest, en ik ben zelf erg blij met het resultaat. Ik hoop dat jullie ’t net zo leuk vinden is als ik 🙂
Op de website kan je ook wat lezen over gezinsloveshoots, die ga ik dit jaar (beperkt) aanbieden, naast de bruiloften en loveshoots! Lees er hier alles over.

EJ 06

Voor wie het nog gemist had: dit jaar bestaat Geertje Vierhout fotografie 10 jaar, en daarom zijn er dit jaar diverse acties. Zo ga ik o.a een (gezins)loveshoot weggeven aan één van de bruidsparen die ik in de afgelopen jaren gefotografeerd heb. Op de facebookpagina zijn al heel wat reacties binnengekomen. Je mag ook onder deze blog reageren als je geen Facebook hebt natuurlijk, je kan nog steeds mee doen!

bruidsfotoaward

En dit heb je misschien ook al ergens voorbij zien komen, maar deze foto is genomineerd bij de bffa in de categorie bruid. Heb je al gestemd? In de vorige blog lees je er alles over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *