ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

LOVESHOOTS

Vier jullie liefde!

(ook voor gezinnen!)

LOVESHOOT

Een loveshoot is eigenlijk gewoon een toffe fotosessie met z’n tweetjes. Of je nu verliefd, verloofd of allang getrouwd bent, dat maakt niet uit! Zo’n fotosessie wordt vaak gedaan door stellen met trouwplannen. Het is dan ook een mooie manier om alvast aan de camera en de fotograaf te wennen zodat het tijdens de trouwreportage niet zo vreemd meer voelt om voor de camera te staan. De foto’s kunnen dan mooi gebruikt worden voor op de trouwkaart.

Maar je bent natuurlijk ook van harte welkom als je niet gaat trouwen, of juist als je al (lang) getrouwd bent! We gaan er samen een uurtje op uit op een mooie locatie en maken op een leuke en ongedwongen manier foto’s. 

Als je ook je bruidsreportage door mij laat fotograferen krijg je korting op een gewone loveshoot. Wil je alleen een paar mooie foto’s voor op de trouwkaarten en fotografeer ik jullie bruiloft? Dan kan je ook kiezen voor een minishoot. Desgewenst kan ik ook de trouwkaart voor jullie ontwerpen en laten drukken, maar dit kan je natuurlijk ook zelf (laten) doen.

Loveshoot, verlovingssessie, preweddingshoot… hoe je het ook noemt: het zijn allemaal mooie namen voor een toffe fotosessie van jullie samen!

GEZINSLOVESHOOT

Een gezinsloveshoot is een loveshoot, maar dan niet met z’n tweetjes maar met je hele gezin (dûh 😉 )

Hoe gaat zo’n shoot in z’n werk?
We gaan er met jullie gezin een uurtje op uit naar een mooie plek. Hier hebben we lol, maken we plezier, en maken we spelenderwijs foto’s. Geen ‘statieportretten’, maar speelse vrolijke foto’s.

We maken foto’s van jullie als gezin, maar ook van de kinderen (apart en samen) en van jullie als ouders. Dit gebeurt op de moment design manier met vragen en kleine spelletjes. Je krijgt zo unieke foto’s van jullie gezin, en zeker geen standaardplaatjes. Mooi om aan de muur te hangen, maar natuurlijk kan ik er ook een prachtig album voor jullie van maken, met bijvoorbeeld miniboekjes erbij voor de kinderen.

Wie durft? Neem contact op voor een afspraak!

loveshoot met een gezin

MOMENT DESIGN

Bij al mijn shoots gebruik ik de Moment Design techniek (voorheen beloved genoemd). Dit is een prachtige en speelse manier van fotograferen met leuke vragen en (als er kinderen bij zijn) met kleine spelletjes. In 2014 heb ik de moment design training met succes afgerond en ik mag me dan ook gecertificeerd moment design fotograaf noemen. Een fotoshoot is voor iedereen die de liefde wil vieren. Of je nu pas verkering hebt of misschien al 20, 30 of 40 jaar getrouwd bent, het maakt niet uit! 

Foto’s zijn vaak het meest waardevolle cadeau dat je kan geven, ook in moeilijke tijden van ziekte bijvoorbeeld. Maar het is ook een geweldige cadeau voor een huwelijksjubileum, of om zomaar te geven aan elkaar. 

Het resultaat van jullie fotosessie zie je na een paar weken: pure beelden van jullie liefde voor elkaar. Mooie beelden die je er elke keer weer aan herinneren wat het meest dierbare in je leven is. Een ervaring waar je telkens weer met liefde en plezier aan terug denkt. 

In het portfolio zie je voorbeelden van zowel koppels als gezinnen.

 

PRIJZEN

De prijzen zie je op deze pagina. In de brochure vind je nog meer informatie, deze vraag je aan via het contactformulier.

Dank je wel dat het eindresultaat zó gaaf was…
Maar vooral dankjewel voor de herinnering aan dit moment!