ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

loveshoot Zwolle – Klaas Jan & Mariëlle

Loveshoot Zwolle

loveshoot-zwolle-mk_0011

Ook deze loveshoot hadden jullie nog van me tegoed; een mooie herfstshoot met Klaas Jan en Mariëlle bij het Engelse werk in Zwolle. De herfstkleuren waren op z’n mooist en het weer werkte ook nog aardig mee, op een paar druppeltjes regen tussendoor na. Maar die mochten de pret niet drukken!

loveshoot-zwolle-mk_0014loveshoot-zwolle-mk_0002

loveshoot-zwolle-mk_0011loveshoot-zwolle-mk_0004loveshoot-zwolle-mk_0005loveshoot zwolle mk_0006loveshoot-zwolle-mk_0007loveshoot-zwolle-mk_0008loveshoot zwolle -mk_0009loveshoot-zwolle-mk_0010loveshoot-zwolle-mk_0012loveshoot-zwolle-mk_0013loveshoot-zwolle-mk_0015loveshoot-zwolle-mk_0016

loveshoot-zwolle-mk_0003loveshoot-zwolle-mk_0020loveshoot-zwolle-mk_0018loveshoot-zwolle-mk_0021loveshoot-zwolle-mk_0019

Volgend jaar mag ik ook de bruiloft van dit leuke stel vastleggen, ik verheug me  er al vast op! Nu heb ik even tijd voor andere dingen, zoals de website weer een beetje bijwerken, jaaroverzichten maken (de eerste collage staat inmiddels al weer op de facebookpagina! Like ook de pagina en zie alle overzichten en previews als eerste) en nog wat kleine klusjes. En weer opladen voor het nieuwe seizoen dat in februari al weer van start gaat. Er is nog beperkt ruimte voor bruiloften in oktober/november. Voor loveshoots of beloved sessie kan ik nog wat ruimte maken. Zoals ik vorige week ook al schreef: ik hoop nog op een mooie winterse shoot in de sneeuw! Hou daarvoor ook de facebookpagina in de gaten, wellicht ga ik er een leuke actie van maken zodra er sneeuw op komst is 🙂

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *