Loveshoot Portugal – Lissabon (2) – Bert & Hanske

Hier is dan de tweede loveshoot in Lissabon, die met Bert en Hanske! De eerste shoot met Ashwin en Nellamiek kan je hier bekijken. De shoot met Bert en Hanske begonnen we op dezelfde plek, maar uiteraard zochten we voor deze 2e shoot ook wat andere mooie plekjes in Lissabon op. Tramlijn 28 die de oude stad doorkruist, volgeladen met toeristen, moest natuurlijk ook deze keer op de foto en dat leverde grappige plaatjes op.

loveshoot portugal
loveshoot lissabon

Het was best druk in Lissabon natuurlijk, ook tijdens deze shoot, en we moesten soms wat geduld hebben om mooie foto’s te kunnen maken. Maar soms is het ook juist leuk om de voorbijgangers onderdeel van de foto te laten zijn. Hieronder een paar voorbeelden.

lissabon

Net als de vorige shoot hebben Marije en ik deze ook samen gefotografeerd. We gebruikten wel verschillende lenzen en kozen soms een ander standpunt. Wij werken altijd heerlijk samen, en hebben vaak dezelfde ideeën. Je kunt ons ook samen boeken voor een bruiloft of loveshoot. Wil je ook een loveshoot op een bijzondere bestemming? Ik ga graag met jullie mee, het mag een mooie stad zijn, maar ook iets heel anders. Een loveshoot in IJsland lijkt me bijvoorbeeld ook heel gaaf om te doen, of langs een mooie rotskust ergens aan zee. Dromen genoeg 🙂

Wij hebben in elk geval heerlijke dagen gehad in Lissabon en vonden het superleuk deze loveshoots te doen!

Bruidsfotografie 2019

Inmiddels zijn er weer een paar bruiloften geweest, vorige week mocht ik de trouwdag van Jos en Sanne fotograferen. Op de facebookpagina zie je al een paar eerste foto’s. De blog volgt binnenkort!

2019 is bijna vol geboekt, vanaf oktober zijn er nog een paar plekken vrij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *