ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

Loveshoot Lissabon – Alfama – Ashwin & Nellamiek

Loveshoot Lissabon

Loveshoot Alfama – Lissabon – Portugal

loveshoot lissabon 0001

Lissabon, de kleurrijke hoofdstad van Portugal. Samen met vriendin en collega Marije was ik hier afgelopen week voor twee loveshoots. Nadat we een aantal jaren in maart de fearless- of way up north conferenties bezocht hadden wilden we dit jaar eens wat anders doen. Maar wel iets leuks en leerzaams op fotografie-gebied. Een oproepje op Facebook leverde meer dan genoeg enthousiaste reactie op, en zo kwamen we dus in Lissabon terecht. Via airbnb hadden we een heerlijk appartement in de mooie wijk Alfama. Maandag kwamen we aan en hebben we wat ‘locatie-scouting’ gedaan. Met andere woorden: leuke plekjes opgezocht voor de shoots op dinsdag. Met heerlijk zomers weer erbij was dit geen straf. Dat weer bleef ook dinsdag en woensdag zo, echt genieten! Dinsdag hadden we de beide shoots ingepland, dinsdagochtend was de shoot met Ashwin en Nellamiek. De vele toeristen en de beste al felle zon maakten het fotograferen een leuke uitdaging, wat ook precies de bedoeling was. We struinden meer dan een uur door de smalle straatjes en probeerden zo de sfeer van Lissabon mee te nemen in de foto’s. In deze blog een kleine selectie van de foto’s.

loveshoot lissabon 0018
loveshoot lissabon 0002
loveshoot lissabon 0003
loveshoot lissabon
loveshoot lissabon 0021
loveshoot lissabon 0005
loveshoot lissabon 0022
lissabon
loveshoot lissabon portugal
loveshoot lissabon 0008
loveshoot lissabon 0009
loveshoot lissabon 0011
loveshoot lissabon 0010
loveshoot lissabon 0012
loveshoot lissabon 0015
loveshoot lissabon 0019
loveshoot lissabon 0013
loveshoot lissabon 0020
loveshoot lissabon 0016
loveshoot lissabon 0024
loveshoot lissabon 0023
loveshoot lissabon 0014

Volgende week zien jullie het resultaat van de loveshoot met Bert en Hanske, later op de dag. Op mijn facebookpagina kan je hier al een paar resultaten van zien. Marije en ik hebben deze shoots samen gefotografeerd, dus soms zullen onze foto’s op elkaar lijken: we hadden vaak een andere hoek of gebruikten een andere lens, maar dit was echt een leuke co-productie van ons samen. Je kan ons ook samen boeken voor een bruiloft of loveshoot voor extra veel lol en foto’s 😉

Loveshoot op locatie

Lijkt het jullie leuk ook een loveshoot op een toffe locatie te doen? Neem dan gerust contact op. Het hoeft natuurlijk geen grote stad te zijn, eerlijk gezegd ben ik zelf juist géén stadsmens (maar dat maakte de uitdaging juist groter), maar ik leg graag jullie liefde vast waar dan ook in Nederland of daarbuiten. Vraag hier de brochure aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *