ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

Loveshoot kasteel de haar – haarzuilens – William & Corine

loveshoot kasteel de haar

loveshoot-haarzuilens_0001

Het was wat rustig hier op de blog, maar ik heb de laatste weken hard gewerkt om alle trouwreportages af te krijgen. Dat is gelukkig allemaal gelukt, dus nu is er weer tijd voor andere dingen, zoals bloggen ūüôā ¬†Tussen¬†het computerwerk door¬†heb ik ook nog een paar loveshoots gedaan die jullie nog van me tegoed hebben. Voor de loveshoot die jullie vandaag op de blog zien ging ik een paar weken geleden naar kasteel de¬†Haar in¬†Haarzuilens bij Utrecht. William had de loveshoot geregeld en Corine werd die ochtend verrast met een bijzonder dagje uit. En dat¬†werd een heel bijzonder dagje, zoals je zo zult zien, want ook deze loveshoot was er weer √©√©n met…. jawel, een echt¬†huwelijksaanzoek! Rondom het kasteel maakten we de foto’s, en hoewel ze¬†er druk bezig waren¬†met het opbouwen van de kerstfair waren er nog genoeg mooie plekjes om foto’s te maken. Kijk snel verder voor een kleine impressie.

loveshoot-haarzuilens_0009loveshoot-haarzuilens_0003loveshoot-haarzuilens_0005loveshoot-haarzuilens_0001loveshoot-haarzuilens_0010loveshoot-haarzuilens_0006loveshoot-haarzuilens_0008loveshoot kasteel de haar - s_0012loveshoot kasteel de haar _0011loveshoot-haarzuilens_0014loveshoot-haarzuilens_0013loveshoot kasteel de haar - 0017loveshoot-haarzuilens_0004loveshoot kasteel de haar_0018loveshoot-haarzuilens_0015loveshoot-haarzuilens_0007loveshoot-haarzuilens_0016

Heerlijk zo’n loveshoot met een lief¬†en vrolijk stel, ik word er zelf ook altijd weer blij van als ik dat vast mag leggen! Het weer zat ook nog mee, al was het wel koud, en het blad zat nog grotendeels aan de bomen zodat het een echte herfstshoot werd. Met de winter in aantocht duim¬†ik stiekem voor¬†een periode met veel sneeuw, en dan hoop ik ook eens een echte¬†winterse loveshoot te kunnen maken! Wil je ook een loveshoot met je vriend/vriendin/verloofde? Ik heb de komende maanden nog wel een gaatje in de agenda dus neem gerust contact op.
Wat betreft de trouwreportages voor 2017: t/m september zit het nu echt helemaal vol, alleen in oktober en november heb ik nog wat ruimte.

loveshoot kasteel de haar

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *