loveshoot in het bos

Loveshoot in het bos – Jeroen & Annemiek – 14-07-2020

Loveshoot in het bos – Jeroen en Annemiek

Hoewel ik wel wat foto’s op Facebook gedeeld had, heb ik deze mooie loveshoot nog helemaal niet geblogd zag ik! Hoogste tijd dus om er hier op de website ook wat van te laten zien. Dinsdag 14 juli ging ik op pad met Jeroen en Annemiek voor een loveshoot in het bos bij Heerde. In de vroege ochtend waren ze voor de wet getrouwd; en de ‘echte trouwdag’ hopen ze later nog een keer houden. Maar ze wilden toch ook graag wat mooie foto’s gemaakt hebben op deze bijzondere dag; dus kozen ze voor een toffe loveshoot.

Annemiek ken ik al vanaf dat ze een heel klein baby’tje was en ik vond het dan ook superleuk dat ik ze mocht fotograferen. Na afloop van de fotoshoot genoten we nog mee van een heerlijke lunch samen met de familie bij de 7 heuvels in Wezep, waar het altijd goed toeven is! Inmiddels zijn Jeroen en Annemiek trotse ouders geworden van kleine Tessa, helemaal leuk!

2020 is een raar jaar, met gelukkig in de tweede helft toch nog heel wat bruiloften; waardoor ik het zelfs erg druk gehad heb de laatste maanden! Voor de komende weken staan er ook nog steeds een paar bruiloften gepland, dus ik blijf lekker bezig. Ook staan er al weer een aantal bruiloften voor 2021 gepland. Ga je ook trouwen? Wil je een loveshoot aan zee, of in het bos, zoals Jeroen en Annemiek? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden, of kom vrijblijvend langs om kennis te maken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *