ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

Loveshoot Hei – Bert en Hanske – met verrassing!

loveshoot hei heerdeloveshoot-heerde-hb_0009

Het trouwseizoen zit er op voor dit jaar, maar dat betekent niet dat ik stil zit. Integendeel! Ik ben druk bezig al die mooie trouwfoto’s uit te zoeken en te bewerken en er mooie albums van te maken. Ook staan er nog een paar loveshoots op het programma de komende weken, daar heb ik nu al zin in met die mooie herfstkleuren! Deze speciale loveshoot met Bert en Hanske deed ik een paar weken geleden bij de schaapskooi in Heerde. En het werd een hele speciale: ik zat in het complot, want Bert had al een paar keer gemaild over zijn plannen voor deze shoot, maar voor Hanske was er een grote verrassing… kijk snel verder om te zien wat dit was 🙂

loveshoot-heerde-hb_0011

loveshoot-heerde-hb_0001loveshoot-heerde-hb_0005loveshoot-heerde-hb_0006loveshoot-heerde-hb_0004loveshoot-heerde-hb_0007loveshoot-heerde-hb_0010loveshoot-heerde-hb_0014loveshoot hei heerde-hb_0012

loveshoot-heerde-hb_0003

Eerst lekker ontspannen foto’s maken, maar dan kijkt Bert mij aan: Nu? Ik knik en heb de camera al in de aanslag,  ik ga extra stabiel staan want deze foto’s mogen natuurlijk  niet mislukken 😉   Bert gaat op de knieën en vraagt Hanske ten huwelijk! Hoe bijzonder is dat en wat een mooi moment om vast te leggen!

loveshoot-heerde-hb_0015

Ze zei gelukkig “JA” 🙂

loveshoot-heerde-hb_0017loveshoot-heerde-hb_0018

Daarna wordt het foto’s maken zo mogelijk nóg leuker 😉

loveshoot-heerde-hb_0027loveshoot-heerde-hb_0008

loveshoot-heerde-hb_0020loveshoot-heerde-hb_0019loveshoot-heerde-hb_0021loveshoot hei -heerde-hb_0009loveshoot-heerde-hb_0022loveshoot hei heerde-hb_0023loveshoot-heerde-hb_0025loveshoot-heerde-hb_0026loveshoot-heerde-hb_0031Bert en Hanske, wat was het leuk deze speciale loveshoot met jullie te doen! Jammer genoeg kon ik niet meer op jullie geplande trouwdatum, maar dat gaat ongetwijfeld ook een geweldige dag worden. Nu alvast veel geluk gewenst met elkaar!

Wil je ook zo’n leuke loveshoot? Het is nu prachtig met de herfstkleuren buiten, en ik heb eventueel nog wat ruimte in mijn agenda de komende weken, of wie weet kan er een keer een mooie winterse loveshoot in de sneeuw gepland worden. En zo’n sneeuw-shoot mag dan heel last-minute gepland worden natuurlijk, daar ben ik altijd voor in!

7 reacties

  1. Wat een bijzondere manier om iemand ten huwelijk te vragen. Ook erg leuk voor jou dat jij als fotograaf, tijdens hun loveshoot, dit bijzondere moment mag vastleggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *