ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

Loveshoot Apeldoorn – Piet & Stien

Loveshoot Apeldoorn – Piet & Stien

LOVESHOOT APELDOORNloveshoot apeldoorn

Een loveshoot is niet alleen voor jonge stelletjes… dat bewijzen deze foto’s wel denk ik! Piet en Stien werden vorig jaar allebei 75 en kregen daarom van hun kinderen deze loveshoot aangeboden; hoe leuk is dat! Op een mooie herfstdag ging ik naar park ‘berg en bos’ in Apeldoorn om deze twee mooie mensen mét hun hondje Suzie vast te leggen. Suzie was ziek en Piet en Stien wilden heel graag nog wat foto’s met haar nu het nog kon. Inmiddels hebben ze Suzie in moeten laten slapen, maar zijn ze heel erg blij met deze mooie herinneringen!

loveshoot apeldoornloveshoot apeldoornloveshoot apeldoornloveshoot apeldoornloveshoot apeldoornloveshoot pn 0007loveshoot apeldoornloveshoot pn 0008loveshoot pn 0019loveshoot apeldoornloveshoot pn 0011loveshoot pn 0012loveshoot apeldoornloveshoot apeldoornloveshoot apeldoornloveshoot apeldoornloveshoot pn 0018loveshoot apeldoorn

Wat was het leuk om deze loveshoot te doen met Piet, Stien en Suzie! Liefde is van alle leeftijden, en het is mooi om dat als fotograaf vast te mogen leggen. Wil jij ook zo’n shoot met je geliefde, je verloofde, man of vrouw? Kijk hier voor de mogelijkheden of maak gelijk een afspraak, de komende maanden heb ik hier ruimte voor. Ook is het mogelijk een gezins-loveshoot te plannen, hierover volgt later meer info.

Als ik jullie als bruidspaar heb gefotografeerd in de afgelopen 10 jaar dan maak je ook kans om een loveshoot te winnen, lees daarvoor even de vorige blog en doe mee met de win-actie! Ik heb op Facebook al een hoop reacties voorbij zien komen van bruidsparen van de afgelopen jaren, superleuk!

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *