ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

Joy Joyce van Boven – debuutalbum – ontwerp albumcover

Joy Joyce van Boven

Debuutalbum Joy Joyce van Boven

joy joyce van boven

Herinneren jullie je nog de fotoshoot met Joyce vorig jaar september? Al meer dan een jaar geleden gingen we op pad om foto’s te maken voor de hoes van het album ‘Joy!’  Dit album zou in het voorjaar verschijnen, maar daar kwam iets tussen. Of beter gezegd: er kwam iemand tussen 🙂 Joyce ging voor 2 bevallingen dit jaar… en inmiddels zijn ze beide achter de rug:

debuutalbum joy_0004 Myrthe Elin Aimée werd op 30 augustus geboren, Joëlle en Tobias kregen er een zusje bij. Aimée is inmiddels het 10e oom- en tante-zeggertje van mijn kant 🙂

Joy Joce van Boven

En het album ‘Joy!’ is inmiddels ook af, en dit is de hoes geworden!

Ik heb de cd al mogen horen en hij is ontzettend mooi geworden. Ik ben er best een beetje trots op dat ik voor zo’n mooi album de hoes mocht ontwerpen. Ook het boekje met de teksten mocht ik maken, wat ik heel erg leuk vond om te doen. Het was een hele klus maar ik ben blij met het resultaat, het is een mooi geheel geworden.

debuutalbums joy joyce van bovendebuutalbum joy_0003Als ik ooit stop met fotograferen ga ik me op ontwerpen richten denk ik 😉 Ook de posters en flyers heb ik gemaakt:

debuutalbums joy joyce van boven

De tekst van de poster:

Het album joy! is geschreven vanuit persoonlijke ervaringen door Joyce en haar man Elbert. De teksten worden met emotie en beleving gezongen. Ze gaan over de mooie en moeilijke momenten van het leven,  over gevoelens van blijdschap maar ook van verdriet en onmacht. Dit alles maakt het tot een puur en oprecht geheel met ruimte voor persoonlijke invulling van de luisteraar. Centraal staat de nabijheid van God door alle omstandigheden heen, en de belofte die Hij geeft van het eeuwig leven in Zijn nabijheid.
joy joyce van boven

Zaterdag 4 november is in de vredeskerk in Wezep het release-concert van het album. De toegang is gratis, als je kunt kom dan luisteren!

Al die foto’s zijn natuurlijk leuk en aardig, maar het gaat om de muziek. Ben je nieuwsgierig naar de liedjes die op dit album staan? Op you tube staat een teaser met van alle nummers een fragment:

En dan nog iets leuks: ik geef een exemplaar van dit album weg op Facebook! Wat moet je daarvoor doen?

Op de website van Joyce vind je nog veel meer informatie over de cd: alle songteksten staan er op en ook de optredens en interviews van de komende tijd. De cd is hier natuurlijk ook te bestellen! Ik hoop jullie te zien 4 november in de vredeskerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *