ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie
jaaroverzicht 2020

Slideshow jaaroverzicht 2020 – Geertje Vierhout Fotografie

jaaroverzicht 2020

Het nieuwe jaar is al weer even onderweg, maar ik blik toch nog even terug op 2020. In sommige opzichten een jaar om snel te vergeten, maar gelukkig waren er ook heel veel mooie dingen. Zoals een heleboel mooie bruiloften die ondanks de coronacrisis toch doorgingen! En daar hoort natuurlijk een jaaroverzicht bij in de vorm van een mooie slideshow. Hieronder kan je deze bekijken!

 
 
 

fotovierhout 040920 149A

En ook de collages met bruidsparen en boeketten horen er natuurlijk weer bij dit jaar. Ik had ze al op mijn facebookpagina gedeeld, maar laat ze hier ook graag nog even zien.

bruidsparen2020
boeketten2020

Wat een mooie, lieve, gezellige, fijne bruidsparen mocht ik weer vastleggen het afgelopen jaar. Bedankt voor alle vertrouwen in mij! Ik geniet elke keer weer van het vastleggen van een trouwdag, en ook in deze rare coronatijd heb ik dat gedaan. Ook was er weer een fijne samenwerking met o.a. videografen, bloemisten, weddingplanners, horeca etc. Samen maak je er iets moois van op zo’n dag! Als je trouwplannen hebt en nog een ervaren fotograaf zoekt neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden, ook dit jaar is er door verschuivingen nog plek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *