ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

jaaroverzicht 2018 – trouwen in 2019

jaaroverzicht 2018

jaaroverzicht 2018 – trouwen in 2019

 

Het nieuwe jaar is begonnen. Voor alle trouwe bezoekers hier nog een heel gelukkig 2019 gewenst! Deze maand zal ik nog een beetje terugblikken op 2018. Voor mij persoonlijk was het een heel fijn jaar. We mogen terugkijken op een mooi jubileumjaar, waarin mijn bedrijf 10 jaar bestond en we zelf 25 jaar getrouwd waren. We hadden fijne vakanties, lieve mensen om ons heen, waren gezond… 10.000 redenen tot dankbaarheid!

geertjevierhout 0046
geertjevierhout 0047

Ook qua werk was het weer een mooi jaar. Het jaar begon al meteen goed met een nominatie voor de bffa. Ook kreeg ik een ‘this is reportage-award‘ voor onderstaande foto.

42915226 329432484279902 1308983066907115520 o

Maar belangrijker dan prijzen en awards zijn de bruidsparen. En wat een leuke, lieve en mooie bruidsparen had ik weer voor de lens. Ik heb net als vorige jaren weer een slideshow gemaakt met een aantal highlights. Je kan hem bovenaan deze pagina bekijken. Het was moeilijk kiezen en ik had er nog veel meer foto’s in kunnen doen, maar dan zou hij echt te lang gaan duren.

IMG 4546
Dit jaar was ik ook in Italië voor de metanoia workshop van Two Mann studios. Dit was denk ik wel de fijnste workshop die ik ooit gevolgd heb, waar ik weer een stukje verder gegroeid ben in m’n vak. Ook heb ik dit jaar de overstap gemaakt van Canon naar Sony…nog iets waar ik heel blij mee ben. Niet omdat canon slecht is, of ik daar slechte foto’s mee maakte, integendeel. Dat zou betekenen dat ik 10 jaar slecht werk heb geleverd 😉 Maar de sony’s zijn een stuk lichter, en hebben qua gebruiksgemak een aantal voordelen die voor mij doorslaggevend waren. Dat geeft weer extra plezier in het fotograferen!
2019

trouwen in 2019

 
Dit jaar staan er al weer heel wat reportages in de agenda, te beginnen op 30 januari. Dat is al weer snel! Er kunnen nog ongeveer 10 reportages bij verspreid over het jaar dus mocht je nog een bruidsfotograaf zoeken neem dan gerust contact op. Vraag de brochure aan met meer informatie en kom vrijblijvend langs om kennis toemaken. Wie weet schitteren jullie dan volgend jaar in de slideshow, en het jaaroverzicht 2019!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *