ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

ISPWP-award en een volle agenda

ISPWP-award

ispwp-award-2016

Een paar weken geleden vertelde ik al dat ik was toegelaten tot de ISPWP. Deze ingewikkelde afkorting staat voor de lange naam: International Society of Professional Wedding Photographers. Elk kwartaal kan je bij de ISPWP foto’s insturen voor heel veel verschillende categorieën. Ik heb dus mijn eerste foto’s ingestuurd voor de ‘winter 2016 contest’ en hoewel ik ook een aantal andere foto’s heb ingezonden werd opnieuw deze foto van Berry en Yvonne er uitgepikt. Hij behaalde de 6e plaats in de categorie ‘bruid en bruidegom portretten’. Wat een eer weer om tussen zo veel bekende en grote namen in de bruidsfotografie-wereld te mogen staan! Bekijk maar eens al die prachtige foto’s via deze link: ispwp-winter 2016

Inmiddels is natuurlijk het nieuwe trouwseizoen weer van start gegaan, en hoop ik weer veel mooie foto’s te mogen maken. En of ze nu wel of niet in de prijzen vallen: als ik mijn bruidsparen er blij mee maak dan ben ik ook blij!

Voor 2016 is mijn agenda  inmiddels bijna vol, alleen in juli (week 28/29) en oktober en november zijn nog een paar plekken beschikbaar. Wel is het zo dat er in mei dit jaar twee geboekte reportages door omstandigheden verzet zijn naar een later tijdstip. In mei heb ik dus onverwacht eventueel nog wat last-minute ruimte!
De eerste boekingen voor 2017 staan inmiddels ook al in de agenda, in mei heb ik dan juist weinig plek meer, maar de overige maanden is er nog volop ruimte. Voor hele bijzondere bruiloften kijk ik altijd  of ik nog een gaatje ergens heb 😉
Loveshoots en beloved-sessies zijn altijd te boeken. Familie-fotografie doe ik al heel lang niet meer, maar ik krijg er nog veel aanvragen voor, vandaar dat ik het nog maar een keer meld hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *