herfstreportage Staphorst – Willem -Jan & Joke – 18 oktober 2108

De afgelopen maanden was ik veel in Staphorst voor bruiloften en ook vorige week was dat weer het geval. Willem-Jan en Joke trouwden daar 18 oktober en ik mocht dat vastleggen. Dit keer meteen de uitgebreide blog, en geen aparte preview.

De dag begon voor mij bij Joke thuis met het vastleggen van de voorbereidingen. Willem-Jan komt uit Zeeland, maar kwam vanuit Oldebroek naar zijn bruid. Hij moest heel even geduld hebben voor hij aan kon bellen, maar eindelijk konden ze elkaar dan bewonderen.

Voor de fotosessie reden we naar Zwolle, waar we in het dominicanenklooster en bij het Engelse werk foto’s maakten.

De weersvoorspelling was wat minder, maar het werd heerlijk weer, met prachtig licht. Op en top genieten met de eerste herfstkleuren erbij.

Na de fotosessie reden we terug naar Staphorst voor de lunch. De familie had zich hier al verzameld en met zoveel nichtjes en neefjes was het een drukte van belang. In het gemeentehuis van Staphorst was de huwelijksvoltrekking.

Confetti en rijst mag je bijna nergens meer gooien, maar als er dan toch heel veel blad ligt…. dan gooien we daar wel mee 🙂

De rest van de dag gaat het bruidspaar doorbrengen in Elburg, en ik ga nog even mee om daar ook de groepsfoto’s te maken. En stiekem nog een paar van het bruidspaar samen 😉 dan zit de dag er weer op voor mij. Willem-Jan en Joke, bedankt voor de gezellige dag die ik met jullie had en heel veel geluk gewenst met elkaar!

Bruidsjurk en schoenen bruid: De bruidsstal,  Elspeet
Trouwpak en schoenen bruidegom: Van Westen, Goes
Vervoer: Nostalgico
Bloemen: Bloemenatelier Rianne, Staphorst
Trouwlocatie: Gemeentehuis, Staphorst
Feestlocatie: Partycentrum de Haas, Elburg

 

 

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *