Herfstbruiloft Staphorst – Christiaan & Ineke – 1 november 2019

Herfstbruiloft

Herfstbruiloft Staphorst – Christiaan & Ineke – 1 november 2019

herfstbruiloft - trouwen in de herfst
Trouwen in de herfst levert mooie beelden op. Ondanks dat het een beetje koud was werd 1 november een prachtige dag voor Christiaan en Ineke. Ze trouwden in Staphorst en ik mocht er bij zijn.


De dag begint weer vroeg voor mij, en wel op een heel bijzondere plek dit keer: het schip van de ouders van Christiaan dat afgemeerd ligt in Zwartsluis. Het is even zoeken in het donker maar de vlaggen wijzen me al snel de weg. Een mooie schipperstraditie om het schip met zoveel mogelijk vlaggen (die ze van diverse leveranciers, klanten etc. gekregen hebben) te versieren, zo heb ik me laten vertellen die dag.

herfstbruiloft
Als ik de voorbereidingen van Christiaan heb vastgelegd ga ik naar Staphorst. Ineke is al naar de kapsalon geweest en doet net haar mooie bruidsjurk aan.

herfstbruiloft
Na de begroeting gaan we naar een paar mooiplekjes in het bos in de omgeving van Staphorst. Het is ook nu weer genieten van de mooie kleuren; en ook het pak en de bloemen zijn helemaal in stijl; een echte herfstbruiloft dus.

herfstbruiloftherfstbruiloftherfstbruiloftherfstbruiloftherfstbruiloftherfstbruiloft
Nadat we nog wat foto’s bij het huis van Ineke’s oma gemaakt hebben rijden we naar Zwartsluis voor een paar foto’s met de versierde schepen en dan gaan we terug naar Staphorst om op te warmen met koffie en een broodje. Ook maken we daar de familiefoto’s.

trouwen in Staphorst


De ceremonie is in het gemeentehuis van Staphorst.

overduidelijk: het is herfst!


Na de kerkdienst wordt bij de agnietenberg de taart aangesneden, en daarna zit voor mij de laatste reportage van 2019 er op!

Christiaan en Ineke, bedankt voor jullie vertrouwen in mij en alle geluk gewenst samen!

herfstbruiloft
Dit was de laatste bruiloft van 2019. Tijd om even rust te nemen na een jaar waarin veel gebeurde. Op 20 februari 2020 staat de eerste bruiloft weer in de agenda, en daarna nog een heleboel meer 🙂  Tot september zit ik a weer volgeboekt, daarna is er nog beperkt plek. Heb je interesse in een trouwreportage vraag dan de uitgebreide brochure aan. Wie weet kan ik ook jullie dag vastleggen!

Dit is nog niet de laatste blog van dit jaar; ik heb o.a. nog een mooi jaaroverzicht op de planning staan. Volg me op Facebook om op de hoogte te blijven!

bruidsjurk, schoenen bruid en kleding bruidegom: hony, Zwolle
-kapper en make-up bruid: Kapsalon Ilona
-vervoer: american-dream.nl
bloemen: Bloemenatelier Rianne, Rouveen
Bruidstaart: Lindeboom, Zwolle
-feestlocatie: de Agnietenberg, Zwolle
-ringen: Juwelier Dekker, Staphorst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *