gezinsloveshoot zandverstuiving – gezinsshoot Hooijer

gezinsloveshoot zandverstuiving

moment design fotoshoot – gezinsshoot

Als je deze foto’s ziet zou je bijna niet geloven dat ze in februari gemaakt zijn. Maar wat hadden we al vroeg mooi weer dit jaar, het leek wel voorjaar deze week in februari! Mijn vriendin en collega-fotografe Marije wilde graag leuke foto’s van haar gezin, en vroeg mij die te maken. Dat vond ik natuurlijk superleuk, en een hele eer! Ik doe geen standaard familiefotografie, zoals groepsfoto’s met jubilea etc. maar wel deze gezinsloveshoots, zoals ik ze zelf graag noem. Met één gezin een uurtje op pad gaan: plezier hebben, spelletjes doen en tussendoor fotograferen. Hoe leuk is dat? En dan is dit het resultaat: helemaal zoals ik het zelf graag zie! Onderaan deze blog meer info.

playful heart fotografie

De familie was blij met de foto’s en ze gaan o.a. gebruikt worden voor de website van camping de vriendschap… de nieuwe uitdaging in het leven van Bertwin en Marije. Volg hun avonturen hier op Facebook! Gelukkig blijft Marije ook fotograferen 😉 Komende week zijn we samen in Lissabon. Hier gaan we een paar loveshoots doen, waar je ongetwijfeld binnenkort meer van ziet.

Wil jij ook zo’n leuke shoot met je gezin? Neem gerust contact op en vraag de brochure aan! Ik gebruik de moment design manier van fotograferen, (voorheen beloved genoemd), al een aantal jaren geleden ben ik daarvoor gecertificeerd en ik gebruik dit nog steeds met veel plezier.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *