ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

Gezinsloveshoot op de heide

Gezinsshoot Theo & Annemarie

loveshoot zwolle 0017

Het is al weer een tijdje geleden dat ik met Theo, Annemarie en hun zoontjes bij de schaapskooi in Heerde was voor een gezinsloveshoot op de heide. Op mijn Facebookpagina heb ik destijds al wel een paar foto’s laten zien, maar de rest heb ik tot nu bewaard. Want volgende week is het zover: 24 mei gaat dit superleuke gezin trouwen en mag ik ook hun trouwreportage verzorgen. Daar heb ik nu al zin in! De foto die je hierboven ziet is voor de trouwkaart gebruikt en een aantal andere foto’s hangen groot op canvas in hun huis. Hoe leuk is dat?!

loveshoot zwolle 0016
loveshoot zwolle 0020
loveshoot zwolle 0005
loveshoot zwolle 0002
loveshoot zwolle 0018
loveshoot zwolle 0006
loveshoot zwolle 0019
loveshoot zwolle 0009
loveshoot zwolle 0015
loveshoot zwolle 0013

Voor de blog van Gerwin en Gerrianne moeten jullie nog heel even geduld hebben tot volgende week, en inmiddels heb ik gisteren al weer een volgende bruiloft in Gendt gefotografeerd. Daar staan de eerste beelden inmiddels van op de Facebookpagina.

Wil je ook zo’n leuke (gezins)loveshoot, of ga je misschien trouwen? Vraag dan de brochure aan via de contactpagina of stuur me een mail. Voor 2019 is er nog heel beperkt plek, eigenlijk zit het zo goed als vol, maar eentje of twee kunnen er eventueel nog bij. Voor 2020 staan de eerste reportages ook al weer in de agenda zelfs.

Enne….kom binnenkort ook even terug voor de trouwreportage van dit leuke gezin 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *