ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

15 jaar Geertje Vierhout Fotografie – Nieuwe website

Geertje Vierhout fotografie 15 jaar

geertje vierhout fotografie 15 jaar

Het is een beetje feest dit jaar want op 8 januari bestond mijn bedrijf maar liefst 15 jaar. Dat had ik 15 jaar geleden nooit durven dromen! In die 15 jaar mocht ik honderden bruidsparen vastleggen en ook nog heel wat andere shoots doen. Iets om dankbaar voor te zijn! Daarom is dit hele jaar een feestjaar met een aantal leuke acties.

Voor de bruidsreportages heb ik speciale jubileumpakketten samengesteld en op de loveshoots geef ik het hele jaar 15 % korting. Dat is allemaal te zien op de compleet vernieuwde website! Daar heb ik de afgelopen maanden hard aan gewerkt en inmiddels staat alles online. Achter de schermen werk ik nog aan de vindbaarheid en doe ik soms nog kleine aanpassingen, maar alles werkt als het goed is.

geertje vierhout fotografie 15 jaar

Voor facebook en instagram wilde ik graag wat geinige foto’s om m’n jubileumacties aan te kondigen 😉 Als je me volgt heb je er vast wat van voorbij zien komen. Marije Hooijer maakte deze gezellige portretten en ik vind ze te leuk om ook niet hier te laten zien. En om te laten zien dat ik niet alleen maar gek doe ook een paar ‘normale’ portretten aan het eind 🙂

geertje vierhout fotografie
15jaar geertje vierhout 0006

Geertje Vierhout Fotografie 15 jaar

15jaar geerjte vierhout 0010
geertje vierhout

Ook na 15 jaar doe ik nog met veel plezier mijn werk. Ik focus me vooral op trouwreportages en loveshoots. Voor 2023 heb ik nog ruimte in mijn agenda voor zowel bruiloften als gezinsloveshoots. Neem contact op als je trouwplannen hebt of met je geliefde of gezin op de foto wilt. Ook een leuk cadeau voor valentijnsdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *