ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

Geertje Vierhout Fotografie – 10 jaar!

Geertje Vierhout fotografie 10 jaar – oud-bruidsparen gezocht!

Geertje Vierhout Fotografie 10 jaar!

2018 logopsd

nieuw logo

8 januari 2008 stapte ik een beetje zenuwachtig naar de kamer van koophandel in Zwolle en schreef daar mijn eigen bedrijf in. Mijn baan had ik opgezegd en ik zou het 2 jaar gaan proberen…. Inmiddels zijn we 10 jaar verder en mag ik terugkijken op 10 gezegende jaren! Heel veel stelletjes, bruidsparen en de eerste jaren ook families heb ik vast mogen leggen. Daar ben ik enorm dankbaar voor en ik hoop er nog een aantal jaren aan vast te mogen knopen! De website krijgt binnenkort een update, met een nieuwe frisse look en ook het logo heb ik een kleine make-over gegeven. Nog wel mijn ‘vertrouwde’ hartje maar met andere lettertjes en van rood gaan we naar fris groen. Ik denk dat het zo weer beter past bij waar ik voor sta: frisse, romantische en pure foto’s.

Dit jaar is de start van het trouwseizoen wat later dan vorig jaar, dus de komende paar maanden hoop ik de website af te maken. Ook is er natuurlijk plek voor loveshoots, en daarnaast ook voor enkele gezin-loveshoots. Binnenkort zal ik daar wat meer info over geven.

10 jaar Geertje Vierhout fotografie, dat moet natuurlijk wel gevierd worden! Dat gaan we het hele jaar door doen, want behalve dit 10-jarig jubileum staan er in 2018 nog 2 jubilea voor de deur!

10JAARweb

het hele jaar korting!

Het hele jaar door geef ik daarom korting: 10 euro korting op een loveshoot, 25 euro korting op een beloved-moment design sessie en 50 euro korting op een trouwalbum bij een trouwreportage!

Loveshoot give away! (oud bruidsparen gezocht)

Daarnaast geef ik een loveshoot of gezins-loveshoot weg! Ik heb er even over nagedacht hoe ik dat zou doen. Ik kan natuurlijk een loveshoot verloten onder de volgers op facebook. Dat levert vast nieuwe volgers op, maar of dat altijd oprecht geïnteresseerden zijn is nog maar de vraag. Ik wil juist iets terug doen voor mijn klanten, die deze 10 jaar mogelijk gemaakt hebben. Daarom geef ik deze loveshoot weg aan één van de bruidsparen die ik in de afgelopen 10 jaar gefotografeerd heb! Je kan meedoen door onder deze blog op op facebook een reactie te geven waarom je deze shoot zou willen winnen, en dan t liefst mét je favoriete foto uit jouw trouwreportage erbij. Je hebt tot 8 maart om mee te doen, dan ga ik een winnaar loten. Delen van dit bericht wordt op prijs gesteld om zoveel mogelijk oud-bruidsparen te bereiken.

Voor nu heel veel dank aan al die mensen die ik in deze 10 jaar mocht fotograferen, en ik zie uit naar een heel mooi jubileumjaar. Op facebook schreef ik het al: “Een jaar om naar uit te kijken, met heel veel mooie dingen in de agenda. Mooie bruiloften staan er inmiddels ook al weer gepland, en ik heb een toffe workshop in het vooruitzicht. Beseffend dat alles ook zo maar anders kan lopen kijk ik uit naar dit jaar en hoop en bid dat deze verwachtingen uit mogen komen.”

18 reacties

    1. Ja, heel wat Alette Van de Schootbrugge! Met 5 jaar heb ik een ‘raad het aantal bruidsparen’ wedstrijd gedaan, toen waren het er 170 (zonder de stellen van voor de officiële start) dus nu zullen het er rond de 300 zijn denk ik!!

  1. Van harte gefeliciteerd!! We doen graag mee! 5 september 2013 was en prachtige dag die we elk jaar vieren. Je hebt deze dag heel mooi vastgelegd! Inmiddels zijn we rijk gezegend met 2 kinderen dus een gezins fotoshoot zou super zijn! Dit is onze favoriete foto…

  2. Hoi Geertje,
    Wat ontzettend leuk om te lezen dat je alweer 10 jaar bezig bent met dit vak én daarbij een loveshoot verloot onder oud-bruidsparen! Helaas hebben wij dan wel geen Facebook (meer), tóch willen we deze kans niet aan ons voorbij laten gaan 🙂 Op 8 mei 2015 heb jij onze prachtige dag vastgelegd en nog steeds zijn we super blij met de foto’s en het album. Heel erg helaas lukt het via deze weg niet om onze meest favoriete foto te delen. Maar waarom wij ontzettend graag een loveshoot willen winnen, is omdat we – inmiddels bijna 3 jaar getrouwd – een prachtig kindje rijker zijn. Vorig jaar april zijn we ouders geworden van een prachtige zoon: Nathan. Hoe mooi en waardevol is het om als gezinnetje vastgelegd te worden: 3 jaar na de trouwdatum mét een kindje van 1 jaar. We willen een grote, zomerse gezinsfoto dan graag een centraal plekje geven in onze woonkamer. En hopelijk gaat dat lukken via deze weg… 🙂 We wachten het af! Hoe dan ook ontzettend leuk dat je oud-bruidsparen bij je jubileum betrekt. Dat wordt sowieso al gewaardeerd! En ga vooral door met het mooie werk dat je doet!Hartelijke groeten,Theun & Annet van Dijk 

  3. Van harte gefeliciteerd! 22 april 2016 heb je onze mooie trouwdag vast gelegd. En wat hebben we een prachtig boek!! Inmiddels zijn we gezegend met een prachtige zoon Juda , 5 maanden oud! Wat zouden we het bijzonder mooi vinden als je nu een gezinsshoot van ons zou maken! De mooiste foto uit ons album pronkt aan de muur op canvas. Hartelijke groet Johan Jessica en Juda van Mourik.

  4. Ha Geertje, van harte gefeliciteerd met dit jubileum! Wat leuk om te lezen dat je alweer zo’n tijd bezig bent als fotograaf, dat is zeker iets om te vieren. En ook ontzettend leuk dat je ervoor kiest om onder al die oud-bruidsparen een fotoshoot te verloten. Eddie & ik maken graag een kans! Ongeveer viereneenhalf jaar geleden heb je onze bruiloft vastgelegd, en we zijn nog steeds heel blij met het prachtige album. Op dit moment zijn we in blijde verwachting van ons eerste kindje. We zouden het heel bijzonder vinden om juist nu weer een fotoshoot te kunnen doen – één met ons kindje, als gezinnetje. Wie weet, we wachten het af. We wensen je veel blijvend werkplezier toe & succes in je werk. Hartelijke groet, Eddie & Roeliene

  5. Gefeliciteerd Geertje! In juli 2014 heb jij onze dag fantastisch vastgelegd, nog steeds blij met deze foto’s. We voelden ons bij jou op ons gemak en dat is aan de foto’s terug te zien! We zouden het erg leuk vinden om opnieuw bij jou voor de lens te staan, maar nu als gezinnetje. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *