fotograaf oldebroek

Fotograaf Oldebroek – Bruiloft William & Lisanne – 27 mei 2022

Fotograaf Oldebroek – landgoed Zwaluwenburg ’t Harde

fotograaf oldebroek - De bruidsreportage is bij kasteel zwaluwenburg in 't harde

Voor de bruiloft van William & Lisanne hoef ik niet ver te rijden: alles speelt zich af in en om Oldebroek; dus ik ben dit keer dicht bij huis. De dag begint bij het ouderlijk huis van Lisanne, die net terug komt van de kapper als ik aankom. Ze doet zelf de make-up; gezellig samen met haar beste vriendin en even later kan de mooie bruidsjurk aan. Dan is het tijd voor de first look en voor een paar foto’s in en om het huis. Voor de fotosessie gaan we naar landgoed Zwaluwenburg; bijna in de achtertuin van het bruidspaar. De rhododendrons bloeien nog net en net als 2 weken geleden kan ik hier weer mooie plaatjes maken. Het eerste deel van de fotosessie is ook nichtje Sophie erbij; hoe lief!

de trouwschoenen staan klaar

first look bij de voordeur

landgoed zwaluwenburg 't harde

bruidsmeisje en bruidspaar

bruidsmeisje

Een hele bijzondere herinnering voor Lisanne aan het bruidsboeket

de trouwauto is een dodge RAM

Trouwen in Oldebroek

Na de fotoshoot gaan we terug naar Oldebroek voor de lunch en voor de groepsfoto’s en dan vertrekken we naar het gemeentehuis voor de huwelijksvoltrekking. Daar komen ineens nog twee hele bijzondere ‘bruidsmeisjes’ uit de trouwauto te voorschijn ūüôā Tja; je kan in een gekke bui wel eens wat roepen, maar om het dan ook echt te doen vind ik best lef hebben van deze twee heren!
In de ceremonie worden mooie woorden tegen elkaar én tegen de ouders gesproken door het bruidspaar. Sophie mag de ringen aangeven; en ze vindt het gipskruid in het doosje nog mooier dan de ringen!

aankomst bij het gemeentehuis in oldebroek

2 vrienden als bridesmaid

Kerkelijk huwelijk fotograaf Oldebroek

kerkelijk huwelijk in oldebroek

Na de kerkelijke bevestiging in In de vrije evangelische Kerk in Oldebroek en nog een laatste foto met de bijzondere ‘bride squad’ zit voor mij de dag er weer op. Bedankt dat ik deze voor jullie vast mocht leggen en veel geluk gewenst voor de toekomst samen!

bride squad

fotograaf Zwaluwenburg Oldebroek

-bruidsjurk: the weddingcompany
-schoenen bruid: SHEIN 
-trouwpak en schoenen bruidegom: Yvonne en Sven 
-kapper bruid: flhair ’t Harde
-make-up: zelf gedaan 
-bloemen: moonbloom, Elburg
-trouwlocatie: gemeentehuis Oldebroek 
-feestlocatie: beachclub nu Elburg 
-ringen: siebel Zwolle 

Zoek je ook een fotograaf in Oldebroek, Wezep, ’t Harde of Elburg? Vraag vrijblijvend de brochure aan! Ik reis voor bruiloften trouwens graag het hele land door; dus mail gerust voor meer info als je verder weg woont!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *