fotograaf ede

Fotograaf Ede – Lunteren – Frank & Jeanieke – 30 juni 2022

Fotograaf Ede – Lunteren – Frank en Jeanieke – 30 juni 2022

fotograaf ede

Door mijn vakantie is deze blog iets later dan gebruikelijk klaar, maar om het goed te maken is het een extra lange blog geworden ;-)! Frank en Jeanieke trouwen op 30 juni bij het uilenbos in Lunteren: een heerlijke buitenbruiloft op een prachtige locatie! De dag begint voor mij in Ede bij Jeanieke’s ouderlijk huis. Hier leg ik de voorbereidingen vast en even later komt Frank aangereden in de prachtige (door hem zelf compleet gerestaureerde!) klassieke mini. 

Als alle hulptroepen voor het goedleggen van de trouwjurk gearriveerd zijn vertrekken we naar het Kootwijkerzand voor de fotosessie. Samen met videograaf Ton Gerritsen is het weer een gezellige shoot, en de tijd vliegt voorbij. Het zand wordt nog even uit de schoenen geschud en dan vertrekken we naar Lunteren, waar de familie en vrienden van het bruidspaar al klaar staan.

fotograaf ede

Fotoshoot Kootwijkerzand – fotograaf Ede

fotograaf kootwijkerzand

Trouwen in Lunteren – het uilenbos

Je verwacht het niet direct bij een pannenkoekenrestaurant, ik niet tenminste, maar het Uilenbos is een prachtige trouwlocatie. Helemaal apart van het restaurantgedeelte is een sfeervolle zaal met terras en de ceremonie is op een open plek in het bos erachter. De aankleding en het bloemwerk maken het plaatje compleet; ik hou ervan! De felle zon maakt het fotograferen soms lastig, maar gelukkig zit het bruidspaar fijn onder een schaduwdoek. Twee trotse neefjes mogen de ringen geven, en ook voor het bruidspaar is het een verrassing dat ze op twee mini-mini’s gebracht worden!

trouwen bij het uilenbos in lunteren

buitenbruiloft

jawoord geven in de buitenlucht

trouwringen op mini auto

buitenbruiloft

buitenbruiloft

Na de ceremonie is er tijd voor de familiefoto’s en vervolgens staat er een heerlijke lunch klaar. Jeanieke is als fotografe ook van de details en dat zie je o.a. terug in de mooie corsages en haarstrikjes, en ook op de taartjes. Alle kinderen hebben een wegwerpcamera gekregen met een lijstje ‘opdrachten’ om te fotograferen en daar zijn ze maar wat druk mee. Tijdens de lunch is er ook nog een mooi ‘stukje’van de neefjes en nichtjes rondom de vuurschaal; en sommigen vinden de marshmallows té lekker om alleen voor de show te gebruiken 😉 

Na de lunch vertrekt het bruidspaar naar de kerk en maak ik nog de bedankfoto’s, en daarmee eindigt voor mij deze mooie en gezellige dag in Ede en Lunteren!

mooie details van de bruiloft

een mini als trouwauto

Frank en Jeanieke, bedankt dat ik deze dag voor jullie vast mocht leggen, veel geluk gewenst met elkaar!

-bruidsjurk: The New Bride, Barneveld, Rosa Clara Nomad
-schoenen bruid: Tamaris
-trouwpak: Jac Hensen, Veenendaal
-schoenen bruidegom: Bugatti
-kapper bruid: Rikkie Hovestad 
-vervoer: eigen classic mini
-bloemen: Evelien Wijnen 
-bruidstaart: Taartaholics, Ede
-trouw- en feestlocatie: Het Uilenbos, Lunteren
-ringen: Horlogerie van Manen 

Zoek je ook een fotograaf in Ede, Lunteren of heel ergens anders? Vraag vrijblijvend de brochure aan, nog plek genoeg voor 2023!

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *