ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

Fearless Conference – Split – Kroatië

Fearless Conference – Split

trouwenkampen 0024

Afgelopen week was ik in Split voor de fearless conference. Een conferentie met en voor bruidsfotografen uit de hele wereld. We bezochten vorig jaar ook de fearless conference in Budapest, en een paar jaar terug al eens in Amsterdam. Daar tussendoor gingen we 2 keer naar ‘way up north’ : in Stockholm en in Rome. Het is elke keer weer leuk om van andere fotografen te leren en te horen hoe ze werken, of op een andere manier geïnspireerd te worden. Nog leuker is het om samen met Marije op pad te zijn en samen wat van de stad en dit keer ook de omgeving te zien! Zoals ik al zei waren er bruidsfotografen uit de hele wereld. Ruim 200 zelfs dit jaar. De sprekers (ook fotografen) vertelden over hun werk: soms heel praktisch, soms wat filosofischer. Over business. Over hun leven. Sommigen echt boeiend. Anderen wat minder. Je trekt een paar dagen met elkaar op, er is een Facebook-groep. Superleuk allemaal. Toch wil ik ook een kleine kanttekening plaatsen. Ik lees en hoor om me heen dan kreten als: ‘het is één grote familie’ ‘het voelt als thuiskomen’  ‘het was een “life-changing” week’…. Tja, waarschijnlijk ben ik er te nuchter voor, maar zo ervaar ik deze conferenties persoonlijk niet. Met 200 mensen vorm ik echt geen grote familie. Er zijn allerlei sub-groepjes. Daar is niks mis mee, maar heel veel mensen blijven onbekenden. Ik heb allerlei leuke mensen ontmoet, jazeker! Sommigen zal ik vast nog eens spreken. Maar dat is dan niet meteen familie waar ik thuis kom 🙂
Life-changing vind ik ook nogal een groot woord. Over sommige dingen die ik hoor denk ik verder na. Zeker hebben conferenties, en workshops soms nog meer, invloed op mijn manier van kijken en denken. Maar dat is meer een proces door de jaren heen, dan dat ik nu als compleet ander mens terug gekomen ben. Zoals ik al zei ben ik hier misschien gewoon te nuchter voor. Heb ik er dan niet van genoten? Zeker wel!! Was het leuk? Absoluut! Was het inspirerend? Ja! Heb ik leuke mensen ontmoet? Ook!
Alleszins de moeite waard dus zo’n conferentie, en volgend jaar verzinnen we vast weer iets om naar toe te gaan. Maar vooral was het leuk om samen met Marije op pad te zijn: de gesprekken in ons appartementje of tijdens een etentje brachten soms meer inzicht dan een lezing van een uur 😉

De laatste dag toerden we in onze huurauto nog lekker een stukje door Kroatië. We bezochten de prachtige krka-watervallen, en een paar leuke stadjes langs de kust. Jammer dat winkeltjes en koffietentjes nog allemaal gesloten waren, maar ondanks dat de moeite waard.  Vrijdagochtend leverden we de auto weer in en vlogen we weer naar huis. Nagenietend van een paar superleuke en leerzame dagen! De foto’s hieronder geven een kleine impressie en zijn met m’n iPhone gemaakt 🙂

trouwenkampen 0025trouwenkampen 0026trouwenkampen 0028trouwenkampen 0027trouwenkampen 0029trouwenkampen 0030trouwenkampen 0031trouwenkampen 0032trouwenkampen 0033trouwenkampen 0034

Op mijn instagram account heb je ook al wat foto’s kunnen zien. Volg je me daar al? Ik heb er zelfs 2: één persoonlijk account en één puur voor de bruidsfotografie! Ook op Facebook kan je mijn pagina natuurlijk volgen!

Mocht je je afvragen waar de bruidsfoto’s blijven… geen nood, die komen er snel weer aan! De eerste bruiloft heb ik inmiddels weer achter de rug (een korte blog daarvan volgt komende week!) en vanaf april ben ik weer volop aan het werk.

Vanaf september heb ik nog een paar plekjes vrij in de agenda voor dit jaar, maar ook de eerste aanvragen voor 2019 komen al weer binnen. Neem gerust contact op als je meer informatie wilt! Enne… de winnaars van de loveshoot-actie maak ik ok heel binnenkort bekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *