ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

dagelijkse dingen dinsdag: 3 awards!

fearless awards – masters award masters award

Op facebook had ik het al vermeld, maar ze mogen natuurlijk niet ontbreken op de blog: deze foto’s waarmee ik afgelopen maand maar liefst 3 awards gewonnen heb! Ik heb het nu wel onder ‘dagelijkse dingen’ gezet, maar zo dagelijks is het natuurlijk niet. Zo’n award win je niet elke dag 🙂 De eerste award was er één voor de koe van Corine en William, van de ‘masters of dutch wedding photography’. Een hele mond vol, maar we noemen het gewoon een masters-award of MWP-award. Wat is de masters? Van de website: “De Masters of Wedding Photography NL, Be & Lux (MWP) is gestart vanwege de behoefte van Nederlandse bruidsfotografen voor een award die de beste Nederlandse, Belgische en Luxemburgse bruidsfotografie waardeertDe beoordeling van de foto’s vindt dan ook alleen plaats door een vakjury van ervaren trouwfotografen. ….  Indien er een award gewonnen wordt, dan is dit een mooie waardering voor het werk en een teken dat men op de juiste weg zit….”

Dit is de tweede masters-award die ik won, eind 2015 viel ik ook een keer in de prijzen. Helemaal leuk!

fearless awards geertje-vierhout-11-r36

Daarnaast won ik vorige week ook 2 fearless awards, en dat vind ik echt heel tof! De likkende koe viel opnieuw in de prijzen, en ook de wapperende sluier van Anneliene kreeg een award van de internationale jury. Fearless Photographers is een internationale groep van bruidsfotografen (in maart bezocht ik nog de fearless-conference in Budapest) en elke 2 maanden worden hier de fearless awards uitgereikt. Dit keer kreeg ik er dus 2 en dat is best een prestatie: het aantal inzendingen was meer dan 10.000 (!) foto’s en daarvan kregen er slechts 84 een award, waaronder dus deze 2. Ik won overigens 2 keer eerder een fearless-award, wat het totaal nu op 4 brengt, nice! De complete collectie fearless awards no 36 is hier te bekijken.

fearless awards geertje-vierhout-r36

fearless awards 2017

Wat levert dat nou op? wordt me nog al eens gevraagd. Nou, eigenlijk niets, haha! Alleen als je aan het eind van het jaar in de top 10 staat dan zijn er prijzen te winnen, maar zover heb ik het nog lang niet geschopt. Het is vooral de eer waar het om gaat, een stukje extra waardering voor je werk. Een stimulans jezelf elke keer te verbeteren. Ondertussen sta ik na de eerste ronde van dit jaar wel tussen een aantal fantastische fotografen bovenaan de fearless-lijst 😉  Dat zal in de loop van het jaar wel weer veranderen, maar ik ben hier al best een beetje trots op.
Er komen nog een heleboel bruiloften aan dit jaar, en al is het echt superleuk zo’n award te winnen, mijn hoofddoel is en blijft mijn bruidsparen blij maken! Daar gaan we ook de rest van het jaar helemaal voor, en als er nog eens een award bij komt is dat alleen maar mooi meegenomen. Want zonder die toffe bruidsparen waren er helemaal geen awards 🙂

P.S. Ik zal zorgen dat koe nummer 108 nog een passende beloning ontvangt voor haar bijdrage aan deze award-winnende foto 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *