familiefoto engelse werk

Familiefoto’s Engelse werk – 40 jaar getrouwd

engelse werk

Zelden kreeg een foto van mij zoveel ‘likes’ op instagram als die hierboven. En ik moet toegeven dat hij ook wel erg leuk geworden is…. Het idee kwam van een paar van de heren, en hoewel niet iedereen meteen enthousiast was werd er toch geklommen en geklauterd met dit als resultaat. De foto’s maakten we omdat Mannes en Harmke, mijn zwager en schoonzus, 40 jaar getrouwd waren. Ik doe dit soort familieshoots normaal gesproken niet, maar voor onze eigen familie maak ik een uitzondering 😉 Na 40 jaar past de trouwjurk nog precies en dat is toch best bijzonder! Ook een paar gezinnen gingen nog even apart op de foto.

Hoewel ik dus geen uitgebreide familieshoots met meerdere gezinnen doe kan je een gewone gezinsloveshoot vanaf half oktober wél weer boeken! Eerder neem ik geen nieuwe opdrachten aan vanwege de vele bruiloften die er aan zitten te komen na mijn vakantie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *