ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

LIEVE WOORDEN

om van te blozen

"We blijven nagenieten van alle mooie herinneringen die zo echt zijn vastgelegd"

Op deze pagina lees je de ervaringen van een aantal bruidsparen die ik mocht fotograferen. Wil je ook jouw ervaring met Geertje Vierhout fotografie delen? Mail me je review en dan zet ik jullie erbij!

hartje4kantmini

Marthijn & Tineke

Wij hebben Geertje als fotograaf gehad op onze bruiloft. We hebben een prachtige dag gehad. Gelijk na ons eerste gesprek hadden wij al een goed gevoel. En ook op de dag zelf voelden wij ons op ons gemak. Geertje heeft alles heel mooi vastgelegd, we kunnen nu heerlijk nagenieten van de foto’s en ook heeft ze een mooi album voor ons ontworpen!!

reveiw bruidsfotografie 2
hartje4kantmini

Roelof & Roelien

Wij zijn erg blij dat jij onze fotograaf was op onze trouwdag. In de aanloop naar onze dag maakten wij ons nog wel wat ongerust over het weer maar jij wist ons daarover gerust te stellen. We voelden ons erg op ons gemak wat resulteerde in prachtige foto’s. We zijn daarom ook erg blij met het album die je voor ons hebt gemaakt!

review bruidsfotografie
hartje4kantmini

Erik & Ali

Van kennismakingsgesprek tot het leveren van fotoalbum en foto’s op USB stick, hebben wij een fantastische tijd gehad bij Geertje!
Ze luistert naar je wensen, past zich aan je aan en eigenlijk merk je haar gedurende je grote dag bijna niet, terwijl je de prachtigste foto’s van je mooiste dag krijgt!
Op 21 mei ’21 heeft Geertje ons een prachtige dag gegeven met haar feeling voor natuur, ons als stel en om in combinatie daarmee de mooiste kiekjes te creëeren.
Van het begin af aan voelden we ons op ons gemak! We zouden Geertje bij elk bruidspaar aanraden! Want ja, buiten de foto’s krijg je ook nog de meest leuke anekdotes 😉

ref fotovierhout 210521 088
hartje4kantmini

Jacco & Melissa

We hebben een ontzettend mooie bruiloft gehad welke Geertje heel goed heeft weten vast te leggen. Ze is goed in alle vlakken van bruidsfotografie, zowel de shoot in de morgen tot het vastleggen van details gedurende de dag. Af en toe verbazen we ons nog hoe ze bepaalde foto’s heeft weten vast te leggen. Gedurende de dag is Geertje op een prettige manier aanwezig. Soms heb je niet eens door dat ze er is en op andere momenten geeft ze goede tips en zorgt ze voor gezelligheid, plezier en ontspanning! Geertje is een fijn persoon om om je heen te hebben. We blijven nog steeds wegdromen bij onze fotoreportage welke ze in een album en slideshow heeft verwerkt. Geertje bedankt! 

ref fotovierhout 161020 144 1
hartje4kantmini

Jasper & Dorien

Wat ben ik blij dat Geertje voor ons de dag heeft vastgelegd op foto’s! De foto’s die ik tot nu toe heb ontvangen zijn ontzettend mooi gelukt. In een kennismakingsgesprek hadden wij duidelijk gemaakt wat onze wensen waren en die heeft ze heel goed kunnen verwerken in de foto’s. Daarnaast is Geertje een ontzettend leuke fotograaf waarmee wij, maar ook onze daggasten een klik hadden zodat het heel natuurlijk aanvoelde om voor de camera te staan. Mijn man en ik hebben geen moment spijt gehad van onze keuze! Ook hadden wij een videograaf ingehuurd, namelijk The Memory Makers. De samenwerking tussen hun en Geertje was echt subliem en alsof ze al vaker samengewerkt hadden. Bedankt Geertje!

fotovierhout trouwen 240517 102 2
hartje4kantmini

Daan & Nanda

Een dag om nooit te vergeten. En een dag die we nooit zullen vergeten. Al was het maar door de prachtige herinneringen die Geertje voor ons heeft vastgelegd. Want fotograferen dát kan ze! En hoe. Vol lof zijn wijzelf en alle gasten over de mooie foto’s en het prachtige trouwalbum. Elk detail en elke situatie weet Geertje vast te leggen. Of je het zelf nu wel of niet door hebt op dat moment 😉… Geertje houdt het allemaal in de gaten. Daarbij is Geertje gewoon een super integere, enthousiaste en lieve vrouw. We zijn dan ook nog steeds heel blij dat we haar hebben mogen ontmoeten. En dat zij onze trouwfoto’s heeft verzorgd. Geertje nogmaals duizendmaal dank voor alles! You are the best!

fotovierhout 010716 228
hartje4kantmini

Theun & Annet

Geertje is een leuke, gezellige en zeer deskundige fotograaf. Ze is bedreven in haar vak en je kunt in alles merken dat ze veel ervaring heeft. Ze is sociaal, sympathiek en laagdrempelig, dit zorgt ervoor dat je je als bruidspaar bij haar lekker op je gemak voelt, ontspannen en comfortabel. Wij vonden dit erg prettig op onze trouwdag. Ze weet ook precies de juiste plaatjes vast te leggen…..We hebben na onze trouwdag vaak tegen elkaar gezegd: wat zijn we blij dat we Geertje gekozen hebben als fotograaf!

fotovierhout 080515 072 2
hartje4kantmini

Arnold & Angelique

Zoek je de perfecte fotograaf voor jullie dag, zoek dan niet verder! Bij de kennismaking was er direct een klik. We hebben gave foto’s overgehouden aan de loveshoot, die wij zo op de trouwkaart konden plaatsen. Foto’s die ons eigen karakter weergeven en zijn zoals wij zijn! Herkenbaar, kostbaar en met emotie. De hele dag was Geertje bij ons aanwezig, geruisloos is alles vastgelegd, de meest intieme momenten geven een terugblik op onze droom. Wij raden Geertje absoluut aan, onze trouwreportage is zeker niet de laatste!
ervaringen fotograaf
hartje4kantmini

Sander & Marieke

Ter voorbereiding voor onze bruiloft waren we allerlei blogs aan het bekijken van verschillende fotografen. We wilden graag foto’s hebben die echt zijn en niet (al teveel) bewerkt met een bepaalde gloed erover. We wilden ook graag een fotograaf waar we een leuke klik mee zouden hebben. Geertje kende ik toevallig al van een andere bruiloft en ik wist dus hoe relaxed en ontspannen ze altijd is tijdens bijv. een fotosessie. Ook wist ik dat ze niet prominent aanwezig is tijdens een speciaal moment (zoals het gebed tijdens de kerkdienst), maar aan de andere kant wel echt prachtige foto’s maakt op vele verschillende plekken.

Tijdens de kennismaking had mijn man gelukkig ook meteen een goed gevoel en hij vond de foto’s ook prachtig! We hebben tijdens de bruiloft en nadien toen we de foto’s zagen geen enkele spijt gehad van onze keuze voor Geertje! Tijdens de dag zelf staat er altijd een brede glimlach op haar gezicht, omdat ze zelf ook zo kan genieten van alle leuke en mooie momenten! Daardoor voelde het ook voor ons vertrouwd en ontspannen om gewoon maar lekker spontaan op de foto’s te gaan. En wauw wat zijn het mooie, bijzondere en gave foto’s geworden!
Dus één en al lof en zeker aan te bevelen!

Veel liefs en succes en plezier met alle (komende) bruiloften!

ervaringen fotograaf geertje vierhout
hartje4kantmini

Robbin & Alieke

Voordat wij met onze bruiloft bezig waren hebben we vaak tegen elkaar gezegd, ‘als wij gaan trouwen dan willen we Geertje als fotograaf hebben’, omdat we vaak mooie foto’s van Geertje gezien hadden. Wij zijn blij dat we Geertje als fotograaf hebben gehad. Geertje is enthousiast en heeft veel creatieve ideeën. Lag bij ons vaak in de struiken en zei dan, ‘het maakt niet uit als ik vies wordt, als ik jullie er maar goed op heb’. Wij blijven nagenieten van deze mooie dag met alle mooie herinneringen die vastgelegd zijn.

ref fotovierhout 110518 101 3
hartje4kantmini

William & Femke

Wat mogen wij terug kijken op een geweldige trouwdag, waar we allebei enorm van genoten hebben! Dit komt ook mede dankzij deze top-fotograaf! We hebben haar heel bewust gekozen, omdat we altijd prachtige blogs op haar website zagen staan. We waren dan ook erg blij dat ze op onze trouwdag nog beschikbaar was. Waar voor sommige mensen het foto’s maken bijna ‘moeten’ is, voelde het met Geertje als fotograaf helemaal niet zo. 

Ze geeft goede ideeën, brengt leuke dingen in en is een heerlijk enthousiaste fotograaf die echt voor de béste foto gaat; ook als dat even wat tijd kost. Daarnaast was het foto’s maken ook een heerlijk ontspannen moment waarbij we echt optimaal van elkaar konden genieten, terwijl er foto’s gemaakt werden. Nu we het trouwalbum voor onze neus hebben, kunnen we alleen maar blij zijn dat Geertje onze fotograaf was. Het terugkijken van de foto’s van onze trouwdag is iedere keer weer een feestje. Top gedaan, Geertje! Liefs van William & Femke

fotovierhout 07072018 097
hartje4kantmini

Jonathan & Christa

 We hadden er lang over nagedacht over wie we als bruidsfotograaf wouden. We wilden iets speciaals, niet het standaard plaatje! Wij hebben je ervaren als een fantastische fotograaf, de manier waarop je met ons het bruidspaar, de bruidskinderen en de daggasten omging was lekker ontspannen en erg leuk. Heerlijk om te zien dat de ontspannen sfeer op de dag ook echt in de foto’s is terug te zien. Het is voor ons ook echt waardevol en bijzonder hoe je onze dag zo vol met prachtige en emotionele herinneringen zo goed heb vastgelegd!

fotovierhout 220515 092
hartje4kantmini

Art & Larissa

Van de keuze om Geertje als fotograaf te vragen voor onze bruiloft hebben we nog geen seconde spijt gehad. We hebben een prachtige dag gehad, waarop Geertje echt alles mooi heeft vastgelegd. Geertje is niet opvallend, maar wel gezellig aanwezig. Ze weet precies van de juiste momenten de mooiste foto’s te maken. Zelfs van de kleinste details. Dit vonden wij erg prettig. We kijken ons mooie fotoboek nog vaak terug, en zijn erg blij dat we Geertje als fotograaf hadden! Een aanrader!

fotovierhout trouwen 150917 183
hartje4kantmini

Eric & Joke

Geertje is een goede en leuke fotograaf! Iedereen kan foto’s maken tegenwoordig, maar professionele foto’s maken is echt een vak. En dat vak verstaat zij! Ze heeft foto’s op onze trouwdag gemaakt. Ze was aanwezig maar niet op de voorgrond en dat hebben we als zeer prettig ervaren. Ze wist de juiste shots op het juiste moment te maken. Ze luisterde vooraf goed naar onze wensen. We zijn heel blij met de prachtige foto’s. Zij maakt dat je de dag weer helemaal opnieuw beleeft als je het album bekijkt. We kunnen haar van harte aanbevelen.

review bruidsfotograaf
hartje4kantmini

Familie Groothuis

In oktober hebben we een familie fotoshoot bij Geertje gedaan. De ongedwongen en ontspannen sfeer zie je terug in de foto’s, ook de kinderen voelden zich op hun gemak. Geertje maakt spontane en prachtige foto’s. We zijn erg blij met het resultaat en de gezellige ontspannen sfeer tijdens de shoot heeft daar erg bij geholpen. Kortom Geertje is een fijne relaxte fotograaf en maakt prachtige foto’s, bedankt!

review groothuis1023 006
hartje4kantmini

Niels & Bianca

Geertje heeft onze bruiloft fantastisch vastgelegd. Ze heeft oog voor detail en stelt je op je gemak bij het maken van de foto’s, waardoor het er natuurlijk uit ziet. In het voortraject had ze alle tijd om alles door te nemen en dacht ze met ons mee. Ook toen we wegens corona meerdere keren onze grote dag moesten verschuiven schoof Geertje mee waar mogelijk. Ze wil haar werk perfect afleveren en heeft nadien een prachtig album voor ons gemaakt. Een mooie herinnering aan onze liefdevolle en warme dag!

Dankjewel, Geertje! 

ref fotovierhout 040621 133
hartje4kantmini

Henry & Geralde

Dankjewel, lieve Geertje!
Wat zijn we híer blij mee…. Je manier van werken zien we terug in dit liefdevolle pakketje…
Dank je wel…
Dat we die geweldige beloved shoot mochten winnen…
Dat het zo super was om te doen….
Dat het helemaal niet voelde als een shoot…
Dat je ons zo op ons gemak stelde…
Dat het eindresultaat zó gaaf was…
Maar vooral dankjewel voor de herinnering aan dit moment!
Liefs, Henry & Geralde

beloved HG 0029
hartje4kantmini

Gerrald & Henrieke

Geertje wilden wij hebben als fotograaf omdat wij veel goede verhalen hadden gehoord. We zijn heel positief over haar fotografie. Geertje is heel enthousiast en niet te druk aanwezig. De foto’s zijn super mooi geworden en Geertje heeft ook veel leuke ideeen 🙂

fotovierhout 01062018 113 2
hartje4kantmini

Johan & Alice

Wij zijn blij met onze keuze voor Geertje als fotograaf op onze bruiloft. Geertje is een professionele, gezellige fotograaf die alle momenten ongemerkt en mooi vastlegt. Het lijkt wel of ze alles ziet gebeuren wat zich afspeelt zo’n dag, of het nu de details zijn of de belangrijkste momenten. Als bruidspaar voelden we ons vrij om te zeggen waar onze wensen lagen. Ook de fotoshoot ’s ochtends was een ontspannen gebeuren. We blijven nagenieten van alle mooie herinneringen die zo echt zijn vastgelegd! Dankjewel Geertje!

fotovierhout 300617 058
hartje4kantmini

Robert & Femmy

De samenwerking met Geertje was heel fijn, ze is enthousiast en de sfeer was ontspannen. Ondanks de regen bleef ze vol ideeën en ging voor de perfecte foto ook al moest ze hiervoor in de stromende regen staan. Aan de foto’s is niet terug te zien dat tijdens de hele fotosessie het hard regende. De foto’s zijn in één woord PRACHTIG geworden. Ze heeft onze dag echt compleet gemaakt. Ga zo door Geertje.!

vierhout 140314 149 3

Wil je ook je ervaringen met Geertje Vierhout fotografie delen? Mail me en ik voeg ze toe op deze pagina!

hartje4kantmini

Erik & Ali

Van kennismakingsgesprek tot het leveren van fotoalbum en foto’s op USB stick, hebben wij een fantastische tijd gehad bij Geertje!
Ze luistert naar je wensen, past zich aan je aan en eigenlijk merk je haar gedurende je grote dag bijna niet, terwijl je de prachtigste foto’s van je mooiste dag krijgt!
Op 21 mei ’21 heeft Geertje ons een prachtige dag gegeven met haar feeling voor natuur, ons als stel en om in combinatie daarmee de mooiste kiekjes te creëeren.
Van het begin af aan voelden we ons op ons gemak! We zouden Geertje bij elk bruidspaar aanraden! Want ja, buiten de foto’s krijg je ook nog de meest leuke anekdotes 😉

ref fotovierhout 210521 088
hartje4kantmini

Jacco & Melissa

We hebben een ontzettend mooie bruiloft gehad welke Geertje heel goed heeft weten vast te leggen. Ze is goed in alle vlakken van bruidsfotografie, zowel de shoot in de morgen tot het vastleggen van details gedurende de dag. Af en toe verbazen we ons nog hoe ze bepaalde foto’s heeft weten vast te leggen. Gedurende de dag is Geertje op een prettige manier aanwezig. Soms heb je niet eens door dat ze er is en op andere momenten geeft ze goede tips en zorgt ze voor gezelligheid, plezier en ontspanning! Geertje is een fijn persoon om om je heen te hebben. We blijven nog steeds wegdromen bij onze fotoreportage welke ze in een album en slideshow heeft verwerkt. Geertje bedankt! 

ref fotovierhout 161020 144 1
hartje4kantmini

Jasper & Dorien

Wat ben ik blij dat Geertje voor ons de dag heeft vastgelegd op foto’s! De foto’s die ik tot nu toe heb ontvangen zijn ontzettend mooi gelukt. In een kennismakingsgesprek hadden wij duidelijk gemaakt wat onze wensen waren en die heeft ze heel goed kunnen verwerken in de foto’s. Daarnaast is Geertje een ontzettend leuke fotograaf waarmee wij, maar ook onze daggasten een klik hadden zodat het heel natuurlijk aanvoelde om voor de camera te staan. Mijn man en ik hebben geen moment spijt gehad van onze keuze! Ook hadden wij een videograaf ingehuurd, namelijk The Memory Makers. De samenwerking tussen hun en Geertje was echt subliem en alsof ze al vaker samengewerkt hadden. Bedankt Geertje!

fotovierhout trouwen 240517 102 2
hartje4kantmini

Daan & Nanda

Een dag om nooit te vergeten. En een dag die we nooit zullen vergeten. Al was het maar door de prachtige herinneringen die Geertje voor ons heeft vastgelegd. Want fotograferen dát kan ze! En hoe. Vol lof zijn wijzelf en alle gasten over de mooie foto’s en het prachtige trouwalbum. Elk detail en elke situatie weet Geertje vast te leggen. Of je het zelf nu wel of niet door hebt op dat moment 😉… Geertje houdt het allemaal in de gaten. Daarbij is Geertje gewoon een super integere, enthousiaste en lieve vrouw. We zijn dan ook nog steeds heel blij dat we haar hebben mogen ontmoeten. En dat zij onze trouwfoto’s heeft verzorgd. Geertje nogmaals duizendmaal dank voor alles! You are the best!

fotovierhout 010716 228
hartje4kantmini

Theun & Annet

Geertje is een leuke, gezellige en zeer deskundige fotograaf. Ze is bedreven in haar vak en je kunt in alles merken dat ze veel ervaring heeft. Ze is sociaal, sympathiek en laagdrempelig, dit zorgt ervoor dat je je als bruidspaar bij haar lekker op je gemak voelt, ontspannen en comfortabel. Wij vonden dit erg prettig op onze trouwdag. Ze weet ook precies de juiste plaatjes vast te leggen…..We hebben na onze trouwdag vaak tegen elkaar gezegd: wat zijn we blij dat we Geertje gekozen hebben als fotograaf!

fotovierhout 080515 072 2
hartje4kantmini

Sander & Marieke

ervaringen fotograaf geertje vierhout

Ter voorbereiding voor onze bruiloft waren we allerlei blogs aan het bekijken van verschillende fotografen. We wilden graag foto’s hebben die echt zijn en niet (al teveel) bewerkt met een bepaalde gloed erover. We wilden ook graag een fotograaf waar we een leuke klik mee zouden hebben. Geertje kende ik toevallig al van een andere bruiloft en ik wist dus hoe relaxed en ontspannen ze altijd is tijdens bijv. een fotosessie. Ook wist ik dat ze niet prominent aanwezig is tijdens een speciaal moment (zoals het gebed tijdens de kerkdienst), maar aan de andere kant wel echt prachtige foto’s maakt op vele verschillende plekken.

Tijdens de kennismaking had mijn man gelukkig ook meteen een goed gevoel en hij vond de foto’s ook prachtig! We hebben tijdens de bruiloft en nadien toen we de foto’s zagen geen enkele spijt gehad van onze keuze voor Geertje! Tijdens de dag zelf staat er altijd een brede glimlach op haar gezicht, omdat ze zelf ook zo kan genieten van alle leuke en mooie momenten! Daardoor voelde het ook voor ons vertrouwd en ontspannen om gewoon maar lekker spontaan op de foto’s te gaan. En wauw wat zijn het mooie, bijzondere en gave foto’s geworden!
Dus één en al lof en zeker aan te bevelen!

Veel liefs en succes en plezier met alle (komende) bruiloften!

hartje4kantmini

Robbin & Alieke

ref fotovierhout 110518 101 3

Voordat wij met onze bruiloft bezig waren hebben we vaak tegen elkaar gezegd, ‘als wij gaan trouwen dan willen we Geertje als fotograaf hebben’, omdat we vaak mooie foto’s van Geertje gezien hadden. Wij zijn blij dat we Geertje als fotograaf hebben gehad. Geertje is enthousiast en heeft veel creatieve ideeën. Lag bij ons vaak in de struiken en zei dan, ‘het maakt niet uit als ik vies wordt, als ik jullie er maar goed op heb’. Wij blijven nagenieten van deze mooie dag met alle mooie herinneringen die vastgelegd zijn.

hartje4kantmini

William & Femke

fotovierhout 07072018 097

Wat mogen wij terug kijken op een geweldige trouwdag, waar we allebei enorm van genoten hebben! Dit komt ook mede dankzij deze top-fotograaf! We hebben haar heel bewust gekozen, omdat we altijd prachtige blogs op haar website zagen staan. We waren dan ook erg blij dat ze op onze trouwdag nog beschikbaar was. Waar voor sommige mensen het foto’s maken bijna ‘moeten’ is, voelde het met Geertje als fotograaf helemaal niet zo. 

Ze geeft goede ideeën, brengt leuke dingen in en is een heerlijk enthousiaste fotograaf die echt voor de béste foto gaat; ook als dat even wat tijd kost. Daarnaast was het foto’s maken ook een heerlijk ontspannen moment waarbij we echt optimaal van elkaar konden genieten, terwijl er foto’s gemaakt werden. Nu we het trouwalbum voor onze neus hebben, kunnen we alleen maar blij zijn dat Geertje onze fotograaf was. Het terugkijken van de foto’s van onze trouwdag is iedere keer weer een feestje. Top gedaan, Geertje! Liefs van William & Femke

hartje4kantmini

Jonathan & Christa

fotovierhout 220515 092

 We hadden er lang over nagedacht over wie we als bruidsfotograaf wouden. We wilden iets speciaals, niet het standaard plaatje! Wij hebben je ervaren als een fantastische fotograaf, de manier waarop je met ons het bruidspaar, de bruidskinderen en de daggasten omging was lekker ontspannen en erg leuk. Heerlijk om te zien dat de ontspannen sfeer op de dag ook echt in de foto’s is terug te zien. Het is voor ons ook echt waardevol en bijzonder hoe je onze dag zo vol met prachtige en emotionele herinneringen zo goed heb vastgelegd!

hartje4kantmini

Art & Larissa

Van de keuze om Geertje als fotograaf te vragen voor onze bruiloft hebben we nog geen seconde spijt gehad. We hebben een prachtige dag gehad, waarop Geertje echt alles mooi heeft vastgelegd. Geertje is niet opvallend, maar wel gezellig aanwezig. Ze weet precies van de juiste momenten de mooiste foto’s te maken. Zelfs van de kleinste details. Dit vonden wij erg prettig. We kijken ons mooie fotoboek nog vaak terug, en zijn erg blij dat we Geertje als fotograaf hadden! Een aanrader!

fotovierhout trouwen 150917 183
hartje4kantmini

Niels & Bianca

Geertje heeft onze bruiloft fantastisch vastgelegd. Ze heeft oog voor detail en stelt je op je gemak bij het maken van de foto’s, waardoor het er natuurlijk uit ziet. In het voortraject had ze alle tijd om alles door te nemen en dacht ze met ons mee. Ook toen we wegens corona meerdere keren onze grote dag moesten verschuiven schoof Geertje mee waar mogelijk. Ze wil haar werk perfect afleveren en heeft nadien een prachtig album voor ons gemaakt. Een mooie herinnering aan onze liefdevolle en warme dag!

Dankjewel, Geertje! 

ref fotovierhout 040621 133
hartje4kantmini

Henry & Geralde

Dankjewel, lieve Geertje!
Wat zijn we híer blij mee…. Je manier van werken zien we terug in dit liefdevolle pakketje…
Dank je wel…
Dat we die geweldige beloved shoot mochten winnen…
Dat het zo super was om te doen….
Dat het helemaal niet voelde als een shoot…
Dat je ons zo op ons gemak stelde…
Dat het eindresultaat zó gaaf was…
Maar vooral dankjewel voor de herinnering aan dit moment!
Liefs, Henry & Geralde

beloved HG 0029
hartje4kantmini

Gerrald & Henrieke

Geertje wilden wij hebben als fotograaf omdat wij veel goede verhalen hadden gehoord. We zijn heel positief over haar fotografie. Geertje is heel enthousiast en niet te druk aanwezig. De foto’s zijn super mooi geworden en Geertje heeft ook veel leuke ideeen 🙂

fotovierhout 01062018 113 2
hartje4kantmini

Johan & Alice

Wij zijn blij met onze keuze voor Geertje als fotograaf op onze bruiloft. Geertje is een professionele, gezellige fotograaf die alle momenten ongemerkt en mooi vastlegt. Het lijkt wel of ze alles ziet gebeuren wat zich afspeelt zo’n dag, of het nu de details zijn of de belangrijkste momenten. Als bruidspaar voelden we ons vrij om te zeggen waar onze wensen lagen. Ook de fotoshoot ’s ochtends was een ontspannen gebeuren. We blijven nagenieten van alle mooie herinneringen die zo echt zijn vastgelegd! Dankjewel Geertje!

fotovierhout 300617 058
hartje4kantmini

Robert & Femmy

De samenwerking met Geertje was heel fijn, ze is enthousiast en de sfeer was ontspannen. Ondanks de regen bleef ze vol ideeën en ging voor de perfecte foto ook al moest ze hiervoor in de stromende regen staan. Aan de foto’s is niet terug te zien dat tijdens de hele fotosessie het hard regende. De foto’s zijn in één woord PRACHTIG geworden. Ze heeft onze dag echt compleet gemaakt. Ga zo door Geertje.!

vierhout 140314 149 3

Wil je ook je ervaringen met Geertje Vierhout fotografie delen? Mail me en ik voeg ze toe op deze pagina!

hartje4kantmini

Arnold & Angelique

Zoek je de perfecte fotograaf voor jullie dag, zoek dan niet verder! Bij de kennismaking was er direct een klik. We hebben gave foto’s overgehouden aan de loveshoot, die wij zo op de trouwkaart konden plaatsen. Foto’s die ons eigen karakter weergeven en zijn zoals wij zijn! Herkenbaar, kostbaar en met emotie. De hele dag was Geertje bij ons aanwezig, geruisloos is alles vastgelegd, de meest intieme momenten geven een terugblik op onze droom. Wij raden Geertje absoluut aan, onze trouwreportage is zeker niet de laatste!
ervaringen fotograaf
hartje4kantmini

Marthijn & Tineke

Wij hebben Geertje als fotograaf gehad op onze bruiloft. We hebben een prachtige dag gehad. Gelijk na ons eerste gesprek hadden wij al een goed gevoel. En ook op de dag zelf voelden wij ons op ons gemak. Geertje heeft alles heel mooi vastgelegd, we kunnen nu heerlijk nagenieten van de foto’s en ook heeft ze een mooi album voor ons ontworpen!!

reveiw bruidsfotografie 2
hartje4kantmini

Roelof & Roelien

Wij zijn erg blij dat jij onze fotograaf was op onze trouwdag. In de aanloop naar onze dag maakten wij ons nog wel wat ongerust over het weer maar jij wist ons daarover gerust te stellen. We voelden ons erg op ons gemak wat resulteerde in prachtige foto’s. We zijn daarom ook erg blij met het album die je voor ons hebt gemaakt!

review bruidsfotografie
hartje4kantmini

Familie Groothuis

In oktober hebben we een familie fotoshoot bij Geertje gedaan. De ongedwongen en ontspannen sfeer zie je terug in de foto’s, ook de kinderen voelden zich op hun gemak. Geertje maakt spontane en prachtige foto’s. We zijn erg blij met het resultaat en de gezellige ontspannen sfeer tijdens de shoot heeft daar erg bij geholpen. Kortom Geertje is een fijne relaxte fotograaf en maakt prachtige foto’s, bedankt!

review groothuis1023 006
hartje4kantmini

Eric & Joke

Geertje is een goede en leuke fotograaf! Iedereen kan foto’s maken tegenwoordig, maar professionele foto’s maken is echt een vak. En dat vak verstaat zij! Ze heeft foto’s op onze trouwdag gemaakt. Ze was aanwezig maar niet op de voorgrond en dat hebben we als zeer prettig ervaren. Ze wist de juiste shots op het juiste moment te maken. Ze luisterde vooraf goed naar onze wensen. We zijn heel blij met de prachtige foto’s. Zij maakt dat je de dag weer helemaal opnieuw beleeft als je het album bekijkt. We kunnen haar van harte aanbevelen.

review bruidsfotograaf
hartje4kantmini

Erik & Ali

Van kennismakingsgesprek tot het leveren van fotoalbum en foto’s op USB stick, hebben wij een fantastische tijd gehad bij Geertje!
Ze luistert naar je wensen, past zich aan je aan en eigenlijk merk je haar gedurende je grote dag bijna niet, terwijl je de prachtigste foto’s van je mooiste dag krijgt!
Op 21 mei ’21 heeft Geertje ons een prachtige dag gegeven met haar feeling voor natuur, ons als stel en om in combinatie daarmee de mooiste kiekjes te creëeren.
Van het begin af aan voelden we ons op ons gemak! We zouden Geertje bij elk bruidspaar aanraden! Want ja, buiten de foto’s krijg je ook nog de meest leuke anekdotes 😉

ref fotovierhout 210521 088
hartje4kantmini

Sander & Marieke

Ter voorbereiding voor onze bruiloft waren we allerlei blogs aan het bekijken van verschillende fotografen. We wilden graag foto’s hebben die echt zijn en niet (al teveel) bewerkt met een bepaalde gloed erover. We wilden ook graag een fotograaf waar we een leuke klik mee zouden hebben. Geertje kende ik toevallig al van een andere bruiloft en ik wist dus hoe relaxed en ontspannen ze altijd is tijdens bijv. een fotosessie. Ook wist ik dat ze niet prominent aanwezig is tijdens een speciaal moment (zoals het gebed tijdens de kerkdienst), maar aan de andere kant wel echt prachtige foto’s maakt op vele verschillende plekken.

Tijdens de kennismaking had mijn man gelukkig ook meteen een goed gevoel en hij vond de foto’s ook prachtig! We hebben tijdens de bruiloft en nadien toen we de foto’s zagen geen enkele spijt gehad van onze keuze voor Geertje! Tijdens de dag zelf staat er altijd een brede glimlach op haar gezicht, omdat ze zelf ook zo kan genieten van alle leuke en mooie momenten! Daardoor voelde het ook voor ons vertrouwd en ontspannen om gewoon maar lekker spontaan op de foto’s te gaan. En wauw wat zijn het mooie, bijzondere en gave foto’s geworden!
Dus één en al lof en zeker aan te bevelen!

Veel liefs en succes en plezier met alle (komende) bruiloften!

ervaringen fotograaf geertje vierhout
hartje4kantmini

Niels & Bianca

Geertje heeft onze bruiloft fantastisch vastgelegd. Ze heeft oog voor detail en stelt je op je gemak bij het maken van de foto’s, waardoor het er natuurlijk uit ziet. In het voortraject had ze alle tijd om alles door te nemen en dacht ze met ons mee. Ook toen we wegens corona meerdere keren onze grote dag moesten verschuiven schoof Geertje mee waar mogelijk. Ze wil haar werk perfect afleveren en heeft nadien een prachtig album voor ons gemaakt. Een mooie herinnering aan onze liefdevolle en warme dag!

Dankjewel, Geertje! 

ref fotovierhout 040621 133
hartje4kantmini

Jacco & Melissa

We hebben een ontzettend mooie bruiloft gehad welke Geertje heel goed heeft weten vast te leggen. Ze is goed in alle vlakken van bruidsfotografie, zowel de shoot in de morgen tot het vastleggen van details gedurende de dag. Af en toe verbazen we ons nog hoe ze bepaalde foto’s heeft weten vast te leggen. Gedurende de dag is Geertje op een prettige manier aanwezig. Soms heb je niet eens door dat ze er is en op andere momenten geeft ze goede tips en zorgt ze voor gezelligheid, plezier en ontspanning! Geertje is een fijn persoon om om je heen te hebben. We blijven nog steeds wegdromen bij onze fotoreportage welke ze in een album en slideshow heeft verwerkt. Geertje bedankt! 

ref fotovierhout 161020 144 1
hartje4kantmini

Jasper & Dorien

Wat ben ik blij dat Geertje voor ons de dag heeft vastgelegd op foto’s! De foto’s die ik tot nu toe heb ontvangen zijn ontzettend mooi gelukt. In een kennismakingsgesprek hadden wij duidelijk gemaakt wat onze wensen waren en die heeft ze heel goed kunnen verwerken in de foto’s. Daarnaast is Geertje een ontzettend leuke fotograaf waarmee wij, maar ook onze daggasten een klik hadden zodat het heel natuurlijk aanvoelde om voor de camera te staan. Mijn man en ik hebben geen moment spijt gehad van onze keuze! Ook hadden wij een videograaf ingehuurd, namelijk The Memory Makers. De samenwerking tussen hun en Geertje was echt subliem en alsof ze al vaker samengewerkt hadden. Bedankt Geertje!

fotovierhout trouwen 240517 102 2
hartje4kantmini

Daan & Nanda

Een dag om nooit te vergeten. En een dag die we nooit zullen vergeten. Al was het maar door de prachtige herinneringen die Geertje voor ons heeft vastgelegd. Want fotograferen dát kan ze! En hoe. Vol lof zijn wijzelf en alle gasten over de mooie foto’s en het prachtige trouwalbum. Elk detail en elke situatie weet Geertje vast te leggen. Of je het zelf nu wel of niet door hebt op dat moment 😉… Geertje houdt het allemaal in de gaten. Daarbij is Geertje gewoon een super integere, enthousiaste en lieve vrouw. We zijn dan ook nog steeds heel blij dat we haar hebben mogen ontmoeten. En dat zij onze trouwfoto’s heeft verzorgd. Geertje nogmaals duizendmaal dank voor alles! You are the best!

fotovierhout 010716 228
hartje4kantmini

Theun & Annet

Geertje is een leuke, gezellige en zeer deskundige fotograaf. Ze is bedreven in haar vak en je kunt in alles merken dat ze veel ervaring heeft. Ze is sociaal, sympathiek en laagdrempelig, dit zorgt ervoor dat je je als bruidspaar bij haar lekker op je gemak voelt, ontspannen en comfortabel. Wij vonden dit erg prettig op onze trouwdag. Ze weet ook precies de juiste plaatjes vast te leggen…..We hebben na onze trouwdag vaak tegen elkaar gezegd: wat zijn we blij dat we Geertje gekozen hebben als fotograaf!

fotovierhout 080515 072 2
hartje4kantmini

William & Femke

Wat mogen wij terug kijken op een geweldige trouwdag, waar we allebei enorm van genoten hebben! Dit komt ook mede dankzij deze top-fotograaf! We hebben haar heel bewust gekozen, omdat we altijd prachtige blogs op haar website zagen staan. We waren dan ook erg blij dat ze op onze trouwdag nog beschikbaar was. Waar voor sommige mensen het foto’s maken bijna ‘moeten’ is, voelde het met Geertje als fotograaf helemaal niet zo. 

Ze geeft goede ideeën, brengt leuke dingen in en is een heerlijk enthousiaste fotograaf die echt voor de béste foto gaat; ook als dat even wat tijd kost. Daarnaast was het foto’s maken ook een heerlijk ontspannen moment waarbij we echt optimaal van elkaar konden genieten, terwijl er foto’s gemaakt werden. Nu we het trouwalbum voor onze neus hebben, kunnen we alleen maar blij zijn dat Geertje onze fotograaf was. Het terugkijken van de foto’s van onze trouwdag is iedere keer weer een feestje. Top gedaan, Geertje! Liefs van William & Femke

fotovierhout 07072018 097
hartje4kantmini

Robbin & Alieke

Voordat wij met onze bruiloft bezig waren hebben we vaak tegen elkaar gezegd, ‘als wij gaan trouwen dan willen we Geertje als fotograaf hebben’, omdat we vaak mooie foto’s van Geertje gezien hadden. Wij zijn blij dat we Geertje als fotograaf hebben gehad. Geertje is enthousiast en heeft veel creatieve ideeën. Lag bij ons vaak in de struiken en zei dan, ‘het maakt niet uit als ik vies wordt, als ik jullie er maar goed op heb’. Wij blijven nagenieten van deze mooie dag met alle mooie herinneringen die vastgelegd zijn.

ref fotovierhout 110518 101 3
hartje4kantmini

Art & Larissa

Van de keuze om Geertje als fotograaf te vragen voor onze bruiloft hebben we nog geen seconde spijt gehad. We hebben een prachtige dag gehad, waarop Geertje echt alles mooi heeft vastgelegd. Geertje is niet opvallend, maar wel gezellig aanwezig. Ze weet precies van de juiste momenten de mooiste foto’s te maken. Zelfs van de kleinste details. Dit vonden wij erg prettig. We kijken ons mooie fotoboek nog vaak terug, en zijn erg blij dat we Geertje als fotograaf hadden! Een aanrader!

fotovierhout trouwen 150917 183
hartje4kantmini

Jonathan & Christa

 We hadden er lang over nagedacht over wie we als bruidsfotograaf wouden. We wilden iets speciaals, niet het standaard plaatje! Wij hebben je ervaren als een fantastische fotograaf, de manier waarop je met ons het bruidspaar, de bruidskinderen en de daggasten omging was lekker ontspannen en erg leuk. Heerlijk om te zien dat de ontspannen sfeer op de dag ook echt in de foto’s is terug te zien. Het is voor ons ook echt waardevol en bijzonder hoe je onze dag zo vol met prachtige en emotionele herinneringen zo goed heb vastgelegd!

fotovierhout 220515 092
hartje4kantmini

Henry & Geralde

Dankjewel, lieve Geertje!
Wat zijn we híer blij mee…. Je manier van werken zien we terug in dit liefdevolle pakketje…
Dank je wel…
Dat we die geweldige beloved shoot mochten winnen…
Dat het zo super was om te doen….
Dat het helemaal niet voelde als een shoot…
Dat je ons zo op ons gemak stelde…
Dat het eindresultaat zó gaaf was…
Maar vooral dankjewel voor de herinnering aan dit moment!
Liefs, Henry & Geralde

beloved HG 0029
hartje4kantmini

Gerrald & Henrieke

Geertje wilden wij hebben als fotograaf omdat wij veel goede verhalen hadden gehoord. We zijn heel positief over haar fotografie. Geertje is heel enthousiast en niet te druk aanwezig. De foto’s zijn super mooi geworden en Geertje heeft ook veel leuke ideeen 🙂

fotovierhout 01062018 113 2
hartje4kantmini

Johan & Alice

Wij zijn blij met onze keuze voor Geertje als fotograaf op onze bruiloft. Geertje is een professionele, gezellige fotograaf die alle momenten ongemerkt en mooi vastlegt. Het lijkt wel of ze alles ziet gebeuren wat zich afspeelt zo’n dag, of het nu de details zijn of de belangrijkste momenten. Als bruidspaar voelden we ons vrij om te zeggen waar onze wensen lagen. Ook de fotoshoot ’s ochtends was een ontspannen gebeuren. We blijven nagenieten van alle mooie herinneringen die zo echt zijn vastgelegd! Dankjewel Geertje!

fotovierhout 300617 058
hartje4kantmini

Robert & Femmy

De samenwerking met Geertje was heel fijn, ze is enthousiast en de sfeer was ontspannen. Ondanks de regen bleef ze vol ideeën en ging voor de perfecte foto ook al moest ze hiervoor in de stromende regen staan. Aan de foto’s is niet terug te zien dat tijdens de hele fotosessie het hard regende. De foto’s zijn in één woord PRACHTIG geworden. Ze heeft onze dag echt compleet gemaakt. Ga zo door Geertje.!

vierhout 140314 149 3

Wil je ook je ervaringen met Geertje Vierhout fotografie delen? Mail me en ik voeg ze toe op deze pagina!