ervaren bruidsfotograaf geertje vierhout fotografie

Maak kennis met

Jullie Fotograaf

JULLIE FOTOGRAAF

Mijn naam is Geertje Vierhout, ik ben fulltime fotograaf en ik woon op de mooie Veluwe, ergens tussen Wezep en Oldebroek. Na een aantal jaren als groepsleidster in een jeugdhuis te hebben gewerkt heb ik het roer omgegooid en van mijn hobby werk gemaakt.

Op 8 januari 2008 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en schreef ik me in bij de kamer van koophandel. Geertje Vierhout fotografie ging van start en bestaat al ruim 16 jaar!

De afgelopen jaren heb ik diverse cursussen en workshops gevolgd van zowel Nederlandse als buitenlandse fotografen. Ik slaagde voor de Moment design traning (beloved fotografie) en ben gecertificeerd Moment Design fotograaf. In Italië heb ik de fantastische METANOIA workshop gevolgd van Two Mann Studios.

Inmiddels heb ik honderden bruiloften gefotografeerd en kan me dus een zeer ervaren fotograaf noemen!

geertje vierhout 01 1
geertje vierhout 09
de fotograaf geertje vierhout

Eén van mijn hobby’s is wandelen en dat probeer ik dan ook een paar keer per week te doen.  En sinds we in 2021 e-bikes kochten fiets ik ook graag. We hebben al heel wat fietstochtjes gemaakt en er staat inmiddels al ruim 4000 km op de teller. ‘We’ dat zijn Dick en ik, al meer dan 30 jaar getrouwd, en ‘still happy together’ ❤️

Ik hou enorm van zee en strand. Niet op hete en drukke zomerdagen, maar op dagen dat het rustig en stil is. Of als het heel hard waait. Kilometers langs de vloedlijn lopen, liefst op blote voeten, heerlijk! De Waddeneilanden ken ik inmiddels allemaal en het blijft een grote wens van me om daar nog eens een bruiloft te fotograferen. Ik woon zelf fantastisch op de Veluwe, maar de zee zou ik graag wat dichterbij hebben om er vaker naar toe te gaan. 

Uit eten gaan doe ik graag, samen met Dick; of ergens lekker lunchen met vriendinnen (heel goed te combineren met zee en strand, wandelen en fietsen 😉) en ik ben (helaas te) dol op chips en (extra pure!) chocolade. Ik drink graag en veel koffie, hou van een ontspannen wellness-dagje en lees of kijk graag detectives. 
Ik hou dan weer niet van sushi, drink bijna geen alcohol en vind de combinatie caramel-zeezout verschrikkelijk 😉 
Ik werk mee aan het kerkblad van onze gemeente en aan het jaarlijkse paasmagazine van de kerken in Wezep. 
geertje4

In 2023 was het feest, want mijn bedrijf bestond 15 jaar. Ik hoop dat ik ook de komende jaren nog veel loveshoots en bruiloften mag fotograferen. Voor een trouwreportage reis ik graag door heel Nederland, of zelfs daarbuiten, dus neem gerust contact met me op. Ik leg graag jullie liefde vast en maak er mooie herinneringen van! 

I love to capture (your) Love!

Geertje x

geertje vierhout fotografie 15 jaar

Apparatuur

Sinds een aantal jaren fotografeer ik met een sony systeemcamera met verschillende lenzen en dat bevalt me heel goed. Het is veel minder zwaar dan de spiegelreflexcamera’s die ik hiervoor had, en door via het beeldscherm te fotograferen heb ik veel meer flexibiliteit, en niet continu een camera voor mijn gezicht 😉 In mijn vrije tijd fotografeer ik eigenlijk alles met mijn iPhone, ik neem nog maar zelden een camera mee als ik op pad ga. De foto’s van “my favorite things” hieronder zijn dan ook allemaal met de iphone gemaakt.

Some of my favorite things..

Fris Voorjaarsgroen mét een regenboog
Wandelen langs het stille strand
Vakantie in het mooie Grindelwald, Zwitserland
Plukgeluk uit eigen tuin!
Vorige slide
Volgende slide